To je to što me zanima!

Tomas: Melnjak je oduševio sve u Turskoj, ima i razoran udarac

Mi igramo s četvoricom igrača u posljednjoj liniji, a on je kao lijevi bek zabio četiri gola u polusezoni. Odlično igra u oba smjera, potpuno je sazrio i pokazao se punim pogotkom Rizespora, kaže Stjepan Tomas
Vidi originalni članak

Dario je jako kvalitetan nogometaš nevjerojatnih fizičkih kapaciteta. On je ove zime stigao iz Domžala, odmah se nametnuo i odradio fantastičnu polusezonu, kaže Stjepan Tomas, pomoćni trener Caykur Rizespora, turskog prvoligaša čije boje brani novi hrvatski reprezentativac. 

Dario Melnjak dobio je poziv Zlatka Dalića za reprezentativne utakmice s Walesom i Tunisom, tako da postoji velika mogućnost kako će 26-godišnjak debitirati za reprezentaciju u svom rodnom gradu. Protiv Tunisa 11. lipnja u Varaždinu. 

- Čini mi se kako na svakoj utakmici pretrči 11-12 kilometara, uvijek zatvori svoj bok, a prilično je aktivan u napadu. Evo, mi u klubu igramo s četiri igrača u zadnjoj liniji, on je lijevi bek, a u polusezoni je zabio četiri gola, dodao i nekoliko asistencija. Evo i jučer je zamalo zabio, ali glavom je pogodio vratnicu - kaže pomoćni trener Caykur Rizespora Stjepan Tomas, pa nastavlja:

- Dečko se stvarno odlično snašao u Turskoj, potpuno je sazrio kao igrač, pa mislim kako može pomoći hrvatskoj reprezentaciji. U svakom slučaju može zaoštriti konkurenciju za lijevog beka, kažem svakako je zaslužio priliku. Krasi ga razoran šut, odlična igra u oba smjera, a svi su u Rizesporu oduševljeni što su uspjeli pronaći tako kvalitetnog igrača.

Jeste li se vi čuli sa Zlatkom Dalićem, možda ga i sami preporučili hrvatskom izborniku?

- Ne, ja sam se samo čuo s Ivicom Olićem, s izbornikom nisam kontaktirao - završio je Tomas.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vladek78 20.05.2019.

    bit će da ga je tićbra ubacio preko štele

  • Spužva_Bob_Skockani 20.05.2019.

    Nemojte vi pričati ko je dobar a tko ne, nek izbornik pogleda kakav je igrač i da li je dobar. Imamo igrača za dvije repke ali nam treba jedna prava repka, igrači koji će ostaviti srce na terenu. Dok Dalić izvrti sve kandidate, kvalifikacije će proći i nećemo se plasirati

  • 20.05.2019.

    Da li je Boban kvalitetniji nogometas od Prosineckog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare