To je to što me zanima!

Tomečak iz Dnjipra: Svi bježe iz Ukrajine, ali tu nema straha

Nisam niti u jednom trenutku osjetio da nešto ne štima, niti u jednom trenutku osjetio strah. Dovoljno sam se raspitao o situaciji u Dnjipru, rekao je Ivan Tomečak
Vidi originalni članak

Ivan Tomečak danas je promijenio sredinu, nogometnu karijeru dosadašnji branič Rijeke nastavit će u ukrajinskom Dnjipru. Povremeni reprezentativac imao je na stolu nekoliko ozbiljnih ponuda (Club Brugge, Bologna...), no na kraju se odlučio za odlazak u redove finalista Europske lige. S novim je poslodavcem potpisao dvogodišnji ugovor, a Rijeka će za dosadašnjeg igrača dobiti milijun eura.

- Zadovoljan sam. Evo, tek me sada, nekoliko sati nakon potpisa ugovora, počinje hvatati neko uzbuđenje. Drago mi je što sam stigao u ovakav klub, vjerujem da ću se ovdje dokazati - rekao je u razgovoru za Goal Ivan Tomečak koji je u Ukrajinu stigao u vrijeme kada svi od tamo bježe.

- Haha, istina. Ovdje nisam niti u jednom trenutku osjetio da nešto ne štima, niti u jednom trenutku osjetio nekakav strah. Dovoljno sam se raspitao o situaciji u Dnjipru, a veliku podršku u cijeloj mi je priči dao i Nikola Kalinić. Razgovarao sam s njim, ali i s još nekim ljudima koji žive ovdje. Baš nitko nije imao nikakvu zamjerku, pa neću ni ja - rekao je novi igrač ukrajinskog kluba, a što je sve Ivan Tomečak rekao o novom transferu i svom novom klubu pročitajte na Goalu

Idi na 24sata

Komentari 24

  • DamikGaiday 01.09.2015.

    zatim došlo je do eksplozije u središtu Kijeva govori ništa o Dnepropetroske , ovdje kao i uvijek , sve je mirno i život kao u Lviv , iako je 200 km od rata !!! Ukrajinski :)

  • Misika 01.09.2015.

    Hvala Tomi i neka ti je sretno!

  • lionjumps 31.08.2015.

    Dragi Tomecak nista nisi napredovao u Rijeci....Sve si to mogao i bolje iz tebi najdrazeg kluba:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare