To je to što me zanima!

Tomečak otišao iz Rijeke, Kek poludio: Nisam mu dopustio!

Tomečak je jučer normalno trenirao. Danas sam saznao da je otišao na liječnički u Dnjipro. Ja mu to nisam dopustio. Skinite mi tu titulu menadžera s leđa, kaže Kek
Vidi originalni članak

Ivan Tomečak otišao je u Dnjipro gdje bi trebao potpisati ugovor, piše goal

Desni bek Rijeke napustio je momčad s Kantride aktivirajući klauzulu u ugovoru koja mu jamči odlazak ako je stigla ponuda koja pokriva njegovu fiksnu odštetu.

No Tomeček je otišao bez dozvole Matjaža Keka.

- Otputovao je bez da sam mu to dopustio. Ne znam je li mu to klub dozvolio, ali ja sam saznao tek oko 11 sati. Ja sam samo trener pa nek mi skinu tu titulu menadžera s leđa. Jučer je Tomečak normalno trenirao i trebao je igrati u nedjelju. Želim da se ovo što prije završi jer je tragikomično - rekao je razočarani i bijesni Matjaž Kek. 

Sportski direktor Ivan Mance pojasnio je što se dogodilo.

- Klub je dobio ponudu koja je aktivirala Tomečakovu izlaznu klauzulu. Nije bilo prostora za pregovore. Tomečak je otputovao na liječnički pregled. Danas ili sutra trebao bi potpisati - rekao je Mance.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • boki21 30.08.2015.

    dobar igrać i nikad u dinamu nije dobio pravu priliku.

  • tovar IŠ 29.08.2015.

    sretno Tomy i hvala,a ove koji jadikuju po ovom portalu,ispred vas smo i ostat ćemo još puno godina,tko visoko leti nisko pada a vi sebe nađite u ovoj sezoni od prvog kola sa dinamom do slovana,sad će opet biti kme kme kme

  • donandres 29.08.2015.

    Pravo posten i odan klubu ovaj Tomecak, to ga je oduvijek krasilo, hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare