To je to što me zanima!

Tomečak: Uz punu Kantridu u srijedu možemo dobiti Dinamo

Utakmica s Dinamom u Kupu jako je važna za nas jer nas ostavlja u igri za trofej. Znamo što želimo i što moramo napraviti da bismo prošli u finale, kaže Tomečak
Vidi originalni članak

Rijeka u srijedu dočekuje Dinamo u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa. Na Maksimiru je bilo 2-1 za "modre" nakon preokreta u drugom poluvremenu. Tada je u fokusu javnosti bio Ivan Tomečak, nakon jednog pada u šesnaestercu. 

Iz Rijeke su tražili penal, ali Tomečak je prvo nakon utakmice rekao kako nije bio penal, a potom se, nakon pogledane snimke ispravio i rekao kako je to bila dosta teška situacija te da je sudac Bruno Marić ipak mogao svirati penal za Rijeku.

- Utakmica s Dinamom jako je važna za Rijeku jer nas ostavlja u igri za trofej. Znamo što želimo i što moramo napraviti da bismo prošli u finale. Sve ćemo napraviti da to postignemo - rekao je Ivan Tomečak, jedan od junaka pobjede na Poljudu.

- Već smo zaboravili na Hajduk. Mislim da protiv Dinama možemo bolje odigrati nego što smo igrali u Splitu. Uz punu Kantridu možemo do finala - rekao je Ivan Tomečak.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • legaos 21.04.2015.

    Teško da Rijeka može parirat Dinamu

  • jaimojbratrobeert 21.04.2015.

    Mislim da je Dinamo trenutno puno bolja momčad od Rijeke,a u prvoj utakmici je trebalo biti realno tri razlike za Modre

  • Robi K. (IIIa) 21.04.2015.

    Dobre šale nikad dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare