Obavijesti

Sport

Komentari 342

Dinamo gubio pa preokrenuo, Ademi umalo kao Radošević...

Dinamo gubio pa preokrenuo, Ademi umalo kao Radošević...
11

Dinamo je pobijedio Rijeku 2-1 u prvoj utakmici polufinala Kupa. Rijeka je povela u 6. minuti. Dinamo je preokrenuo u drugom dijelu. Uzvrat je za dva tjedna u Rijeci

VIDEO

Ademi je glumio Radoševića. Nije ga dobro odglumio. Dinamo je pobijedio Rijeku u prvoj utakmici polufinala Kupa 2-1, a gotovo smo vidjeli scenarij s Kantride otprije četiri dana u kojem je Radošević u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio za 2-2. Ovoga puta u toj je ulozi bio Ademi, ali njegov udarac u 94. minuti obranio je Vargić.

Dinamo je dominirao, ali Rijeka je bolje ušla u utakmicu. Početni pritisak isplatio se gostima koji su preko Marka Leškovića poveli u 6. minuti nakon kornera. Potom je Angelo Henriquez demonstriraju neviđenu plejadu promašaja. Dinamov Čileanac promašivao je s 12 metara, s dva metra... Rijeka je imala dva udarca prema golu u šest minuta, i to je bilo to. Nisu baš gosti pokazali previše i Matjaž Kek može biti zadovoljan jedino golom koji su zabili. Jer, po prilikama, Dinamo je mogao daleko uvjerljivije slaviti. No dugo su "modri" lomili dobro posloženu Rijeku.

Henriquez je nastavio s promašajima i u drugom poluvremenu, a onda je sve u svoje ruke uzeo Paulo Machado. Odigrao je s Pjacom i zakucao loptu pod prečku. Dinamo je 20 minuta prije kraja jurnuo po gol, a "modrima" se to isplatilo u 81. minuti. Zabio je ipak Angelo Henriquez i na taj se način zahvalio Mamiću što ga je ostavio u igri nakon svih onih promašaja. 

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Ćorić je povukao akciju, Ademi je bio pred Vargićem, ali sjajni riječki golman obranio je udarac veznjaku "modrih". Dinamo ima pobjedu, a Rijeka nadu da na Kantridi izbori finale Kupa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tomečak: Nije bio penal na meni, sudac nije pogriješio

Ivan Tomečak nakon utakmice priznao je kako duel s Pjacom nije bio za penal.

- Bila je to teška situacija za suca, ali mislim da je sve bilo regularno. Sudac nije pogriješio što nije sudio penal - rekao je Tomečak.

Igrač utakmice

Možete glasovati za igrača utakmice. Tko je po vama bio najbolji?

Polufinale Kupa, 1. utakmica:

  • Dinamo - Rijeka 2-1 (Machado 70, Henriquez 81 / Lešković 6)
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 342
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića