To je to što me zanima!

Tomić nakon još jedne lutrije: Cilj je da budemo pravi u finalu

Primili smo i drugi gol, imali smo crnu rupu deset minuta, ali smo se nakon toga opet vratili, zabili gol i imali još neke prilike. Mogli smo bolje, ali mogli smo i lošije, kazao je trener Rijeke
Vidi originalni članak

Rijeka je remizirala (2-2) kod Slaven Belupa u pretposljednjem kolu HT Prve lige. Obje momčadi imale su vodstvo, koje nisu uspjele sačuvati.

- Sigurno da smo htjeli reagirati nakon poraza u zadnjoj utakmici i dati šansu onima koji su manje igrali. Mislim da smo i mi i Slaven imali prilike u prvom poluvremenu. Oni su imali izraženiju, međutim mi smo s Obregonom imali dosta dobrih prilika - započeo je Goran Tomić.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli gol, no zato je drugo bilo 'vatreno'...

KOMENTAR Murić asistencijama spasio bod, svaka riječka utakmica je lutrija

- U drugom dijelu smo ušli jako dobri, zabili za 1-0, imali odličnu priliku za 2-0, a onda je ona neopreznost u šesnaestercu presjekla momčad. Primili smo i drugi gol, imali smo crnu rupu deset minuta, ali smo se nakon toga opet vratili, zabili gol i imali još neke prilike.

Tomić je, bez obzira na rezultat, kazao da je zadovoljan predstavom svoje momčadi.

- Mogli smo bolje, ali mogli smo i lošije. Veseli me da je momčad dala sve od sebe u ovim teškim uvjetima. U ovim dvjema utakmicama, plus onoj u srijedu, cilj da izrotiramo momčad, damo priliku onima koji su manje igrali sve s ciljem da budemo pravi u finalu Kupa - zaključio je trener Rijeke.

REMI U KOPRIVNICI Festival golova u drugom dijelu: Krstanović zabio dva u samo tri minute, Rijeka ne može biti 3.!


 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 15.05.2022.

    Bila je metla na Rujevici,biće i na Poljudu...živi bili pa vidili

  • mrmagdens 15.05.2022.

    Hahahhahahhahahhahahhha pa vi ne mozete dragovoljac dobit

  • Zagreb1976 15.05.2022.

    Ako konobar Kustić sa sudačkim lobijem pogotovo adezejom i Pupijem se ne petljaju Rijeka pobjeđuje haYudig bez ikakvih problema

Komentiraj...
Vidi sve komentare