To je to što me zanima!

Tomić: Trebalo nam je ovako nešto nakon dva vezana poraza

Igrači su dali sve od sebe, branili smo se kao ekipa. Nismo puno toga Istri dopustili. Pustili smo im loptu u nekim dijelovima terena na kojima nisu jako opasni, rekao je strateg Rijeke
Vidi originalni članak

Već sam vidio u dva tjedna da smo jako dobro trenirali i vratili tu našu energiju, a i danas se to vidjelo. Trebalo nam je ovo nakon dva poraza, rekao je trener Rijeke Goran Tomić nakon što je njegova momčad slavila 2-0 na gostovanju kod Istre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rijeka je stigla do prve ligaške pobjede u mjesec dana.

- Igrači su dali sve od sebe, branili smo se kao ekipa. Nismo puno toga Istri dopustili. Pustili smo im loptu u nekim dijelovima terena na kojima nisu jako opasni.

- A u napadu... Da smo imali malo više mirnoće, mogli smo zabiti još koji gol. Tako da, eto, veseli me ta kompaktnost moje ekipe.

Junak susreta bio je Haris Vučkić, koji je postigao dva pogotka. Za oba mu je asistirao Robert Murić.

- Nakon dva poraza sigurno nije bilo lako igrati pod tim opterećenjem, a i ono malo sreće kod prvog gola Vučkića je bila nagrada mojim igračima jer danas su stvarno: radili - zaključio je Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kvarner👍 03.04.2022.

    Tomiću Rijeka nema više onu igru a Drmić više ne zabija a zašto to ni sam bog ne zna. Dobili jeste ali mi baš niste jako nešto od igre pokazali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare