To je to što me zanima!

Tomislav Erceg želi otići, a Željko Jerkov ga ne da

Tomislav Erceg zatražio je da ode iz kluba! Nije to ništa definitivno, postoji mogućnost da ipak ostane, kaže predsjednik Hajduka Željko Jerkov
Vidi originalni članak

Na sjednici Upravnog odbora sportski direktor Tomislav Erceg najavio je svoje povlačenje iz Hajduka. Time su potvrđene priče koje posljednjih dana kolaju Poljudom oko neslaganja između članova uprave i struke.
Možda je i najznakovitije bilo to što je sportski direktor u zadnje vrijeme nedostupan na mobitel, osobito medijima.
- Tomislav Erceg zatražio je da ode iz kluba! Nije to ništa definitivno, postoji mogućnost da ipak ostane u Hajduku. Njegova ostavka nije prihvaćena, Upravni odbor će je tek razmotriti - rekao je predsjednik Hajduka Željko Jerkov te najavio novi sastanak uprave i odluku o Ercegu već za sljedeći tjedan.
O razlozima neslaganja Ercega i struke s jedne, te Jerkova i uprave s druge strane, može se samo nagađati, ne zna se koja je kap prelila čašu. Ali, sve je počelo s Mikijem Rapaićem, nitko od članova struke nije htio prihvatiti odgovornost za njegov nedolazak. A predsjednik Jerkov uporno je ponavljao da Rapaić nije doveden upravo zbog protivljenja struke.
Nakon toga uslijedio je i slučaj “Maleš”, na kojemu su se opet lomila koplja između kancelarija i struke... Pred upravom je tako sad novi problem, nakon svih potresa, Tomislav Erceg odlučio je dodatno uzdrmati Poljud.


DAMJANOVIĆ MOŽE IĆI, AKO RUSI DOĐU

Upravni odbor Hajduka odlučio je da neće pustiti Darija Damjanovića u rusku Luč Energiju dok netko od Rusa ne dođe na pregovore na Poljud. Tako će se rasplet cijelog slučaja oduljiti na još neko vrijeme, ali i ne zadugo jer rusko prvenstvo počinje već sredinom ožujka. Rusi za Damjanovića nude 200.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare