To je to što me zanima!

Tomislav Rukavina: Ljute me priče, nismo Mamićeva filijala

BORBA ZA OSTANAK Osijek večeras u 19 sati u Gradskom vrtu dočekuje Rijeku. Rukavinu smetaju priče o puštanju Dinamu i dvostrukim kriterijima oko Hajduka
Vidi originalni članak

Kad Osijek dobije Dinamo, onda je to puštena utakmica, a kad Hrvatski dragovoljac dobije Hajduk, onda se nitko ne pita je li to pušteno. Smetaju mi takve priče, rekao nam je jučer trener Osijeka Tomo Rukavina.

Osječani večeras dočekuju Rijeku u još jednoj važnoj utakmici za ostanak u ligi.

- Svi vole komentirati Osijek. Pričaju da sam ja Mamićev trener, a da smo mi Mamićeva filijala. Naravno da mi to smeta - dodao je Rukavina i zatim se osvrnuo na utakmicu s opasnim Riječanima:

- Ne mogu računati na Cesareca jer postoji dogovor između klubova da on kao igrač Rijeke na posudbi kod nas ne može igrati ove utakmice. Što se tiče ostalih igrača, tu i nemam nekih velikih problema.

Zoran Kvržić danas će u Gradskom vrtu igrati protiv svoje bivše momčadi.

- Ostao sam u dobrim odnosima s nekim igračima Osijeka. S Josipom Mišićem se stalno čujem - rekao je Kvržić, koji je napokon zdrav i nada se da će ovo za njega biti posebno ljeto.

- Vjerujem da će me izbornik BiH Sušić povesti u Brazil. Stalno me poziva... - završio je Rijekin veznjak. 

Idi na 24sata

Komentari 238

  • 20.04.2014.

    Priblizava se kraj sezone, netko mora ispast i sad su se "probudili" kandidati i poceli borbu za opstanak, tako je u svim ligama Europe, pogledajte samo rezultate tih liga, pa onda dajte svoja "strucna misljenja" o namjestanju.

  • Dinamo21 20.04.2014.

    Ma sta ce mamic on je niko i nista

  • Rigamise_1 20.04.2014.

    cijela hrvatska nogometna sadašnjost kako se prvenstva bliže kraju bilježi čudne rezultate,a kao primjer je završetak međimurskih liga,najslabiji dobivaju najbolje i to u gostima,sve je skoro javno,zna se unaprijed ishod,ima li smisla ići na utakmice?sramota da nitko ne reagira i to godinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare