To je to što me zanima!

Tonel je tri mjeseca bez plaće: Portugalac će sve prijaviti Fifi?

Tonel bi mogao postati drugi igrač koji je odlučio naplatiti dugove preko Fife. Prvi je bio Japanac Kazuyoshi Miura. SN piše da Tonel nije dobio svoju plaću tri mjeseca
Vidi originalni članak

Dinamo je u rujnu 2009. godine predstavio Tonela ovim riječima:

- To je igrač kakvog smo željeli i koji je na sreću svih nas došao. Čim je došao, stvorila se "kemija" između nas. Dogovorili smo se za dvije minute - pričao je tada Zoran Mamić.

Nakon nešto više od dvije godine u "modrom" dresu, bit će potrebno puno duže od dvije minute da se usuglase Tonel i Dinamo. Sportske novosti pišu kako će Portugalac prijaviti klub Fifi jer nije dobio plaću tri mjeseca. 

Mogao bi tako Tonel postati drugi igrač u povijesti "modrog" kluba koji je odlučio naplatiti dugove preko Fife. Prvi je bio Japanac Kazuyoshi Miura kojem je Dinamo morao isplatiti milijun i pol njemačkih maraka. 

Tonel će vjerojatno napustiti Dinamo na ljeto, a klub će s portugalskim igračem vjerojatno postići nagodbu kako stvar ne bi morala rješavati Fifa.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • mangart 07.03.2012.

    nekak mi se čini da će uskoro doći do nove promjene imena kluba...

  • privlaka 07.03.2012.

    Uzmite onoj igracini, ulizici i "kapetanu" -Milanu Badelju i dajte Tonelu

  • pudin od čokolade 07.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare