To je to što me zanima!

Torcida je izbrisala sporni dio iz skandalozne poruke mržnje

Prepravljeni poziv na derbi s Dinamom stoji na stranici Torcide na Facebooku. Izbrisan je dio o mržnji i o tome da hajdukovci, ako izgube, moraju slomiti dinamovce
Vidi originalni članak

Hajduk i Dinamo danas od 17.30 sati igraju prvu polufinalnu utakmicu Kupa na Poljudu. Najveći hrvatski derbi imao je ružnu uvertiru nakon što je Torcida skandaloznom porukom prepunom mržnje pozvala navijače na utakmicu.

- Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične po*** kad ih suci kradu, kad im igrači na dopingu padaju i kad im juniore uhvate u kršenju pravila. Upravo zbog svog licemjerja i bahatosti s tribina zaslužuju samo mržnju! Našim igračima samo jedna poruka, podrška neće izostati, Torcida će biti uz vas. Utakmicu izgubiti možete, ali ih onda morate SLOMITI. Svi na Poljud! MRZIM DINAMO!!, stajalo je na stranici Torcide na Facebooku.

No nakon što su poruku prenijeli gotovo svi hrvatski mediji, na Facebooku je osvanula izmijenjena poruka iz koje je izbačena mržnja i onaj dio o lomljenju. Takve poruke uoči derbija i u atmosferi i nikad lošijim odnosima između dva najveća hrvatska kluba policija lako može protumačiti kao poticaj na nasilje pa je poruka ublažena.

- Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pi*** kad ih suci kradu, kad im igrači na dopingu padaju i kad im juniore uhvate u kršenju pravila. Licemjerstvo i bahatost na najvećoj mogućoj razini. Našim igračima samo jedna poruka, podrška neće izostati, Torcida će biti uz vas. Utakmicu izgubiti možete, ali morate poginit za dres koji nosite!!! Svi na Poljud! - poruka je koja sad stoji na profilu Torcide.

Veliku odgovornost imaju i čelnici dva naša najveća kluba, no i oni su zakazali. U najavi derbija Zoran Mamić rekao je kako se nada da će Hajdukovom predsjedniku Marinu Brbiću naći neki dres kako bi mogao suditi, a uslijedilo je oštro Brbićevo priopćenje kao odgovor Dinamovom treneru.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • exo 16.03.2016.

    uvijek ste bili zatucani primitivci i ostat cete

  • Mercedes s klasa 16.03.2016.

    Ovo može podržati samo bolesna osoba, zar ne? Tko god ovo napisao ima velike psihičke smetnje i treba ga zatvoriti u ludnicu. Pravi navijač Hajduka će se ograditi od ovakvih najava jer to nije normalna osoba. Meni je jako žao što je Hajduk u velikim financijskim problemima, što nema jaki igrački kadar, što mora prodavati ključne igrače, što nema novca za prava pojačanja i zato što nema rezultata da se igra Europa na jesen. Ali gospodo draga, za to Vam nije kriv Zagreb, Dinamo, HNS, Mamić, Šuker i slični koje redovito pljujete, e za to su Vam krivi vaša velika gospoda koja je vodila Hajduk svih ovih godina i dovela veliki klub tamo gdje ne pripada, jer Hajduk je VELIKI HRVATSKI klub koji zaslužuje velike rezultate. Hvala lijepa i nadam se da su se mnogi ogradili od ove umobolne najave derbija i da ćemo danas uživati u najvećem hrvatskom derbiju!

  • Mercedes s klasa 16.03.2016.

    "Mamić je privatizirao ligu, prisvojio ju je sebi. Meni kao navijaču Hajduka to može smetati, no treba to gledati i na drugi način. Hajduk je nekoć imao Tita Kirigina, koji je bio još moćniji nego što je Mamić danas. Tada smo imali strašnu momčad i Kirigina koji je držao sve konce u svojim rukama. Zato je Hajduk tada i harao bivšom državom. Jednostavno, moramo pronaći nekoga tko će znati ući u ring s Mamićem i tko će mu biti ravnopravan. Mamiću skidam kapu na odličnom poslovanju. Dinamova planska reprodukcija je odlična, dok je Hajduk niti nema. Dinamo svake godine proda nekoliko igrača, zaradi silne pare, a i dalje je uvjerljivo prvi. S druge strane Hajduk proda dva igrača i sve se raspadne. Tu Hajduk mora napredovati i na tome se mora raditi. Bez planske reprodukcije nema ni jakog Hajduka.'' Stanko Poklepović

Komentiraj...
Vidi sve komentare