Obavijesti

Sport

Komentari 53

Torcida je izbrisala sporni dio iz skandalozne poruke mržnje

Torcida je izbrisala sporni dio iz skandalozne poruke mržnje
1

Prepravljeni poziv na derbi s Dinamom stoji na stranici Torcide na Facebooku. Izbrisan je dio o mržnji i o tome da hajdukovci, ako izgube, moraju slomiti dinamovce

VIDEO

Hajduk i Dinamo danas od 17.30 sati igraju prvu polufinalnu utakmicu Kupa na Poljudu. Najveći hrvatski derbi imao je ružnu uvertiru nakon što je Torcida skandaloznom porukom prepunom mržnje pozvala navijače na utakmicu.

- Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične po*** kad ih suci kradu, kad im igrači na dopingu padaju i kad im juniore uhvate u kršenju pravila. Upravo zbog svog licemjerja i bahatosti s tribina zaslužuju samo mržnju! Našim igračima samo jedna poruka, podrška neće izostati, Torcida će biti uz vas. Utakmicu izgubiti možete, ali ih onda morate SLOMITI. Svi na Poljud! MRZIM DINAMO!!, stajalo je na stranici Torcide na Facebooku.

No nakon što su poruku prenijeli gotovo svi hrvatski mediji, na Facebooku je osvanula izmijenjena poruka iz koje je izbačena mržnja i onaj dio o lomljenju. Takve poruke uoči derbija i u atmosferi i nikad lošijim odnosima između dva najveća hrvatska kluba policija lako može protumačiti kao poticaj na nasilje pa je poruka ublažena.

- Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pi*** kad ih suci kradu, kad im igrači na dopingu padaju i kad im juniore uhvate u kršenju pravila. Licemjerstvo i bahatost na najvećoj mogućoj razini. Našim igračima samo jedna poruka, podrška neće izostati, Torcida će biti uz vas. Utakmicu izgubiti možete, ali morate poginit za dres koji nosite!!! Svi na Poljud! - poruka je koja sad stoji na profilu Torcide.

Veliku odgovornost imaju i čelnici dva naša najveća kluba, no i oni su zakazali. U najavi derbija Zoran Mamić rekao je kako se nada da će Hajdukovom predsjedniku Marinu Brbiću naći neki dres kako bi mogao suditi, a uslijedilo je oštro Brbićevo priopćenje kao odgovor Dinamovom treneru.

Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pičkice kad ih...

Posted by Torcida Split on 15. ožujka 2016
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti