To je to što me zanima!

Torcida je reagirala na kandidaturu Igora Štimca

Torcida je ponukana najavama da će Igor Štimac biti kandidat za predsjednika HNS-a, izvjesila poruku: "Ko o čemu, I.Š. o poštenju. Igore, odjebi"
Vidi originalni članak

Ni ova utakmica nije mogla bez "politike", ako ne one prave, onda ove nogometne. Torcida je, očito ponukana najavama kako će Igor Štimac biti kandidat za novog predsjednika HNS-a, izvjesila poruku: " Ko o čemu, I.Š. o poštenju. Igore, odjebi", s tim da je riječ "Igore" napisano ćirilicom. Nije ovo bio dan Igora Štimca koji je na početku utakmice umjesto u svečanu ložu, sjeo u međuprostor između svečane i novinarske lože s Alenom Bokšićem. Očito je došlo do nekog nesporazuma jer su to bila mjesta predviđena za delegaciju Anderlechta, pa su ih redari nakon desetak minuta premjestili. U drugom poluvremenu više nisu sjedili na istom mjestu, nestali su, a jesu li utakmicu gledali s neke druge pozicije ili na televiziji, nismo uspjeli saznati.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ringo 30.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • ivica20002000 30.09.2010.

    netreba znacit npr. presjednik bundeslige je izjavio da voli neki klub nemogu se sad sjetit koji, pa uopce nema problema i afera

  • JerkoKC 30.09.2010.

    Zamjeniti jednoga kriminalca još gorim?????????.

Komentiraj...
Vidi sve komentare