To je to što me zanima!

Torcida na Kantridi u 'kavezu', Strahonja sudi Jadranski derbi

Gostujući navijači dobili su 600 ulaznica za derbi na Kantridi te će biti ograđeni zaštitnom mrežom. Utakmica Rijeke i Hajduka igra se u nedjelju u 15 sati
Vidi originalni članak

Ili ćemo staviti kavez ili neće biti gostujućih navijača na Kantridi, najavio je Damir Mišković nakon nereda na utakmici Rijeke i Hajduka u rujnu prošle godine.

Najava se i obistinila. Hajduk u nedjelju (15 sati) gostuje na Kantridi, a domaćin je za gostujuće navijače pripremio upravo kavez, odnosno zaštitnu mrežu. Čelnici Rijeke za Jadranski derbi pripremili su 600 ulaznica za gostujuću tribinu. Navijači Hajduka u kavezu će biti ograđeni zaštitnom mrežom kako eventualne baklje ne bi padale na teren ili na ostale tribine kao što se to događalo u rujnu.

Derbi će suditi Mario Strahonja. Zagrebačkom sucu pomoćnici će biti Siniša Premužaj i Goran Pataki. Delegat je Ante Vučemilović, a četvrti sudac Ivica Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zoran1986 05.04.2014.

    zalosno je sve to ,,kada dolaze navijaci i moraju biti u kavezima ,,takva se skupina nemoze nazvati navijacima ,nego majmunima kojima je mjesto u kavezu ,,ali zbog takvi majmuna je sve manja posjecenost utakmicama ,,ja prvi nebi otisao na nijednu utakmicu jer ts amo se nemoze gledati utakmica kako treba ,,,kada cemo se ugledati na engleze koji su nekada bili najgori navijaci a vidi ich sada kao da su dosli u crkvu a ne na utakmicu ,,to zasluzije respect ,,a ova nasa govna a ne nevijace bi trebalo sve strpati u zatvore na par mjeseci pa nebi vise nikada divljali ,,to nisu navijaci koji rade stetu klubu ...ali opet mi zivimo u hrvatskoj i tako nam je sudjeno ...VELIK SRAMOTA

  • DomagojNovak 04.04.2014.

    pa za torcidu je kavez jedino riješenje jer njih se jedino u kavezu može obuzdat nahranit bananama i nek navijaju....

  • SWEET CHILD 04.04.2014.

    Sve je bolje od zabrane dolaska gostujućim navijačima makar mi ni ovo nije na dostojnoj razini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare