To je to što me zanima!

Torcida Nikoličiusu i Jakobušiću poslala oštru poruku: 'Ne triba nam patetika. Di su pojačanja?!'

Hajduk je od početka druge polusezone i dolaska Ivana Leke u manjoj krizi, a navijači Hajduka glavne krivce vide u vodstvu za koje smatraju kako nisu odradili dobar zimski prijelazni rok
Vidi originalni članak

Varaždin je u 21. kolu HNL-a dočekao Hajduk, a velik broj pripadnika Torcide stiglo je u 'barokni grad' pogledati utakmicu uživo. Na tribinama stadiona Varteks skupilo se nekoliko stotina Torcidaša, koji su pjesmom i navijanjem podržali splitske nogometaše.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim navijanja, iskoristili su priliku za poslati poruku upravi Hajduka pa su u jednom trenu preko cijele tribine razvili transparent.

- Ne triba nam patetika ni lažna obećanja, dosta priče, di su pojačanja?! - pisalo je na transparentu koji je vodstvu Hajduka poslao jasnu poruku.

Naravno, ona je indirektno upućena sportskom direktoru Splićana Mindaugasu Nikoličiusu i predsjedniku Lukši Jakobušiću oko kojih se puno pričalo posljednjih tjedana.

Hajduk je od početka druge polusezone i dolaska Ivana Leke u manjoj krizi, a navijači Hajduka glavne krivce vide u vodstvu za koje smatraju kako nisu odradili dobar zimski prijelazni rok i da momčadi trebaju pojačanja.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • mdcro24 11.02.2023.

    Koliko je huligana privedeno danas?

  • Kike ZG 11.02.2023.

    Torcida = Patetika :)

  • pile2244 11.02.2023.

    Prpić Puktas Capan a za petnestak dana i Vušković ima pravo bit u prvoj neka mladih

Komentiraj...
Vidi sve komentare