To je to što me zanima!

Torcida oštro uoči derbija: 'To je utakmica protiv simbola zla i rak rane hrvatskog nogometa'

Uoči susreta Dinama i Hajduka, Torcida će skupljati donacije podno južne tribine na Maksimiru. Sredstvima će kupiti božićne poklone mališanima u Vukovaru
Vidi originalni članak

U nedjelju igraju Dinamo i Hajduk. Posljednji derbi u ovoj kalendarskoj godini dat će jasniju sliku nastavka HNL-a. Upravo je ovo susret koji će usmjeriti jednu momčad korak bliže naslovu, a obje se nadaju pobjedi.

POGLEDAJTE VIDEO: Red ispred Maksimira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mobilizacija Bad Blue Boysa i Torcide

Toliko da je Dinamo posljednjih dana društvene mreže obasuo objavama u kojima poziva navijače da dođu na Maksimir bodriti momčad. Rekli bismo, kao nikad prije! Traje mobilizacija plavih navijača, traje i bijelih. Onih 3000 koliko će stići na maksimirsku južnu tribinu i koliko je Hajduk dobio ulaznica.

Pa se tako Torcida oglasila dan prije puta u Zagreb. Poslala je jasnu i oštru poruku.

Torcida skuplja donacije za djecu

"Sutra je derbi, utakmica protiv simbola zla i rak rane hrvatskog nogometa i idemo najglasnije svih 90 minuta. Neka naša pisma odjekuje cilim Zagrebom!

Imamo još jedan važan zadatak! Prije same utakmice, na ulazu na južnu tribinu, nalazit će se kutije za donacije i sve vas pozivamo da ubacite svoj prilog. Euro, dva, pet ili deset, stvarno nije važno!

Sakupljene donacije pomoći će da i ove godine poklonima razveselimo mališane našega grada heroja Vukovara i da im u ovom blagdanskom vremenu donesemo veselje, osmijeh i sreću.

Grad, to smo mi!", stoji u objavi Torcide.

POGLEDAJTE VIDEO: RUŠENJE STADIONA?

Idi na 24sata

Komentari 227

  • Poželjan 17.12.2023.

    Dobro i kažu rak rana, taj i takav hajduk triba ukinuti.Sramota su i za grad i za državuA još i glume glumu skupljanjem donacija u ZG.Bolesnici!

  • miš9619 17.12.2023.

    Vasa mrznja prema Dinamu i Hrvatskoj repki je veca nego Vasa ljubav prema Hajduku. Sramota. I ovo skupljanje donacija da se kupe bozicna drvca djeci iz Vukovara cisti populizam... 🤮🤮🤮

  • realist1993 17.12.2023.

    Gazi prokleti drzavni klub dinamo!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare