To je to što me zanima!

Torcida poručuje: 'Nećemo za isti stol s Mamićem i Šukerom'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Odbijamo bilo kakvu mogućnost sjedanja za isti stol sa Šukerom, Vrbanovićem i Mamićem. Nema šanse da s njima razgovaramo, prenio je Gruić Torcidin stav...
Vidi originalni članak

Pruženu ruku pomirbe od strane HNS-a prihvatili su gradonačelnik Splita Ivo Baldasar, predsjednik Hajduka Marin Brbić i tajnik udruge Naš Hajduk Bojan Islamović, no ne i Torcida.

Njihov glasnogovornik Damir Gruić kazao je kako pomirbe s vodećim ljudima hrvatskog nogometa nema.

- Nema nikakve šanse da sjednemo za isti stol i razgovaramo s Davorom Šukerom, Damirom Vrbanovićem i Zdravkom Mamićem. Isto tako ne dolazi u obzir otkazivanje najavljenog prosvjednog skupa koji smo najavili u subotu u 14.00 sati - rekao je Gruić i dodao kako će više riječi na ovu temu, kao i na temu prosvjeda biti na konferenciji za medije u srijedu u prostorijama KN Torcida.

Idi na 24sata

Komentari 366

  • Samo mali 26.11.2014.

    torcida bi bila sretna da ima mamica............malo su ljubomorni....

  • 26.11.2014.

    A što uopće predstavljaju taj Gruić i Torcida da oni određuju tko će s kim razgovarati. Po kojem to zakonu, propisu ili pravilniku bi njih uopće trebalo išta pitati. Za ovu zemlju i za nogomet bilo bi najbolje da se navijačke skupine popot Torcide i BBB zakonom zabrane jer su sve leglo huligana, i kad njih ne bi bilo možda bi na utakmice dolazilo i znatno više ljudi jer ići na utakmicu i riskirati da dobiješ u glavu baklju ili stolicu nitko normalan ne žele.Prije pojave takvih "navijačkih" skupina odlazak na nogometni stadion bio je radost i ugodno provedeno nedeljno poslije podne ili večer, danas je to rizik i izlet na kojem gledaš više policije i zaštitara nego publike i nikad ne znaš da li češ doći doma čitav ili završit u bolnici razbijene glave. I da splitska policija (kao i zagrebačka i riječka i sve ostale) smiju 24 sata prije i poslije utakmice zadržati sve evidentirane navijačke huligane (kao u ENgleskoj) ovoga bi sigurno bilo neusporedivo manje, iako , čini mi se da prste u ovom puno više ima uprava Hajduka nego navijači.

  • lukaku1 26.11.2014.

    sadasnja Uprava skriva svoju nesposobnost i promaseni model upravljanja opravdanom pricom o Mamicu ali isto tako s tim zamagljuju oci navijacima....nema rezultata (sramota Dundalka,Karagandija,Dragovoljca,Belupa...) nema transfera,nema pojacanja ali ima se placa 30000 kn Brbicu.....bez pravog vlasnika i novaca Hajduk polako ali sigurno tone u poluamaterizam razine rezultata Dundalka...ako to podrzavate i zelite.....odlicno !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare