To je to što me zanima!

Torcida poslala poruku Boysima zbog Dinamove himne na Rivi

Osvrnuli su se tako najvatreniji navijači splitske momčadi na nedavne događaje na Rivi. Bad Blue Boys u svojoj kolekciji imaju transparent Blue Hooligans, a sada ih je Torcida prozvala bluetooth hooligansima
Vidi originalni članak

Dinamo i Hajduk susreli su se drugi put u samo nekoliko dana. Veliki derbi ovog puta igra se u polufinalu kupa i to ponovno na Poljudu kao i prije nekoliko dana. Bad Blue Boysi su nekoliko sati prije prvenstvene utakmice napravili "akciju" i iznenadili navijače Hajduka. Na splitskoj Rivi orila se Dinamova himna, a snimke tog događaja postale su viralne. Tako su i Bad Blue Boysi ostvarili navijačku pobjedu, a sada im je Torcida odgovorila porukom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sa sjeverne tribine u prvoj polovici prvog poluvremena Torcida je podigla poruku na kojoj je znak bluetootha iza kojeg piše "hooligans". Osvrnuli su se tako najvatreniji navijači splitske momčadi na nedavne događaje na Rivi. Bad Blue Boys u svojoj kolekciji imaju transparent Blue Hooligans, a sada ih je Torcida prozvala Bluetooth huliganima.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • škorpion1980 04.04.2024.

    Filipe, smanji tenzije..

  • Lafru 04.04.2024.

    Transparentom mogu samo suze brisati.

  • scoo_1 04.04.2024.

    Iskreno jedino pravo lice su pokazali torcidaši, niti ih se može nazvati navijačima niti simpatizerima. Prije seljačinama nekim koji su s brda došli vidjeti more, pa vidjeli nešto neki likovi ganjaju nešto okruglo pa su htjeli to na kraju odnijeti doma ili što već. rekli bi neki špiljski ljudi .

Komentiraj...
Vidi sve komentare