To je to što me zanima!

Torcida se pobrinula da igrači Unireje ne spavaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hajduk i Unirea igraju prvu utakmicu 4. pretkola Europske lige. Torcida je noć uoči utakmice radila buku ispred hotela u kojemu su igrači Unireje...
Vidi originalni članak

Torcida je u srijedu navečer kružila Splitom svakih sat vremena zaustavljajući se ispred hoteal Atrium gdje su smješteni igrači Unireje. Splitski navijači njeguju tradiciju i ne dopuštaju protivnicima spavati uoči važnijih utakmica. Isto su napravili i uoči Dinama iz Bukurešta pa je upalilo. Torcida je stvarala buku, palila bengalke i pjevala pjesme, a policija je sve mirno promatrala.
Hajduk traži dobar rezultat u prvoj utakmici 4. pretkola Europske lige protiv Unireje. U Splitu vlada prava pomama za kartama. Dan uoči utakmice tražio se dragocjen komadić papira, a vijest da karata više gotovo uopće nema rastužila je brojne poklonike 'bilih' koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske. Poljud će biti pun, a trener Hajduka Stanko Poklepović najavljuje spektakl kao i protiv Dinama iz Bukurešta. Hajduk će vjerojatno jurnuti od prve minute na Rumunje te ih u "paklenoj" atmosferi pokušati što prije "probiti". Špaco nema problema sa sastavom, jedino ga muči ozljeda zgloba Mirka Oremuša. Hoće li on nastupiti, Špaco će odlučiti uoči utakmice. Hajduk i Unirea igraju u 20.20 sati, a utakmicu izravno prenosi HTV1.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Determinator 19.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • gradheroj 19.08.2010.

    zar se torcida toliko uplasila kluba pred raspadom da ih je isla buditi ?

  • krnje obicni 19.08.2010.

    koliko isfrustiranih dinamovih online navijača ode ima..i još si naklikaju međusobno pluseva hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare