Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
77 komentara

Torcida se pobrinula da igrači Unireje ne spavaju

Hajduk i Unirea igraju prvu utakmicu 4. pretkola Europske lige. Torcida je noć uoči utakmice radila buku ispred hotela u kojemu su igrači Unireje...

Youtube
Foto: Youtube
77 komentara

Torcida je u srijedu navečer kružila Splitom svakih sat vremena zaustavljajući se ispred hoteal Atrium gdje su smješteni igrači Unireje. Splitski navijači njeguju tradiciju i ne dopuštaju protivnicima spavati uoči važnijih utakmica. Isto su napravili i uoči Dinama iz Bukurešta pa je upalilo. Torcida je stvarala buku, palila bengalke i pjevala pjesme, a policija je sve mirno promatrala.
Hajduk traži dobar rezultat u prvoj utakmici 4. pretkola Europske lige protiv Unireje. U Splitu vlada prava pomama za kartama. Dan uoči utakmice tražio se dragocjen komadić papira, a vijest da karata više gotovo uopće nema rastužila je brojne poklonike 'bilih' koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske. Poljud će biti pun, a trener Hajduka Stanko Poklepović najavljuje spektakl kao i protiv Dinama iz Bukurešta. Hajduk će vjerojatno jurnuti od prve minute na Rumunje te ih u "paklenoj" atmosferi pokušati što prije "probiti". Špaco nema problema sa sastavom, jedino ga muči ozljeda zgloba Mirka Oremuša. Hoće li on nastupiti, Špaco će odlučiti uoči utakmice. Hajduk i Unirea igraju u 20.20 sati, a utakmicu izravno prenosi HTV1.

Naši partneri pišu
Message