To je to što me zanima!

Tornado: Srpski navijači, nemojte dolaziti u Zadar!

Srpski navijači nisu dobrodošli, poruka je navijača Zadra uoči drugog kruga, u koji će reprezentacija Srbije ukoliko prođe prvu fazu kroz skupinu D
Vidi originalni članak

Srbiju je tijekom prvog kruga u Poreču na svakoj utakmici bodrilo 500 navijača. U Poreču su se, kako kažu, osjećali kao kod kuće. Najbolji tercet iz njihove se skupine seli u Zadar, a oglasio se i predstavnik zadarske navijačke skupine Tornado Jure Knežević.
- Što se tiče Tornada, srpski navijači nikako nisu dobrodošli u Zadar. Neka ne dolaze - poruka je Tornada. Prošlu nedjelju u Zadru su gostovali košarkaši Partizana, prema kojima su tijekom cijelog susreta s tribina letjeli razni predmeti.

CVETKOVIĆ ODLAZI ZBOG MEDIJA
Izbornik Srbije Jovica Cvetković dat će ostavku nakon SP-a.
- Naši mediji pišu o kladionicama, tučnjavama među igračima, ne daju nam podršku... Sve se raspršilo, stoga odlazim nakon SP-a - kaže Cvetković.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • girl_from_mars166 24.01.2009.

    Tornado uz tebe smo. za njihovo dobro bolje im je da ne dolaze. virujte mi. ja cu ih osobno izbiti sa svim ekipama iz grada. a znam da ja necu tribati nista rec da se to ostvari.=) stoga back off! pozz iz kampa(zadar)!!

  • bluesky 23.01.2009.

    \"Drage\"komšije da smo mi četiri godine tukli granatama Novi Sad,Beograd,NIš...da smo vas izgladnjivali i uništavali žeđu,bacali bojne otrove (zadrani sjećate se one crvene prašine iz granata JNA)ii što sve ne pitala bih ja vas kako bi dočekivali Hrvate?Poreč nije okusio rata,naprotiv,velika večina oficirčića,mješanih brakova i šta sve ne slila seui Istru.Ovih dana Zadar se prisjeća deblokade opsade 23.01.1993.g. akcijom Maslenica i dobro znamo šta su pripadnici vašeg naroda pod tom istom zastavom i s tri prsta u zraku radili Zadru i njegovoj okolici.Iako je ovo sport i pozivam svoje sugrađane na dostojanstvo i da ne nasjedaju provokacijama teško je jako teško gledati četnički grb kojeg ste službeno stavili na zastavu a rane još uvijek peku i bole...

  • ILUZIJA 23.01.2009.

    zar se srbi tako ponašaju kad dođu hrvati u BG nemate niti malo sportske kulture!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare