To je to što me zanima!

'Torres je pobjegao s Anfielda zato što su mu stalno lagali'

Chelsea će se u 12. kolu Premiershipa susresti s Liverpoolom, ali Fernando Torres će se susresti sa svojim bivšim navijačima koji mu još nisu oprostili odlazak
Vidi originalni članak

U Liverpoolu nema omraženijeg tipa od Fernanda Torresa, iako je Španjolac za ‘redse’ zabio više od 80 golova. Nakon bijega u Chelsea u siječnju za 50 milijuna eura, za društvo s ‘Kopa’ postao je samo izdajica.

- Navijači Liverpoola su nepravedni, Torres nije želio otići, ali čelnici kluba nekoliko puta su ga prevarili. Zato je prihvatio ponudu Chelseaja - kaže golman Liverpoola Pepe Reina.

Za Torresa je dobra vijest što se danas derbi igra na Stamfordu, no golman LIverpoola uoči derbija želi pomiriti žestoke navijače Liverpoola s nekoć obožavanim napadačem.

- I ja sam tada želio otići iz kluba, no nisam imao dobru ponudu. Bivši vlasnici Hicks i Gillet unazadili su klub i bilo nam je jasno da Liverpool gubi utrku s najboljim engleskim momčadima. Osjećao se izdanim, nije to bio klub u koji je došao. Dok su se drugi pojačavali, Hicks i Gillet su prodavali - kaže Reina.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 20.11.2011.

    razvaljivanje.....torrrrrrreeeeeeeeeeeesssssssss hahahahaha

  • zigzag_2 20.11.2011.

    Jako volim Liverpool....Tores ne odlaziš s mjesta gdej možeš biti bog tamo gde ne vrijediš ništa.Ali kada vidim da nemožeš pogodit gol hvala ti kaj si prošal,Suarez je sada ono kaj si ti možda mogao biti ......YNWA

  • marsonia 20.11.2011.

    Hvala na minusima ali liverpool vodi ,u očaj vas chelsea baca

Komentiraj...
Vidi sve komentare