To je to što me zanima!

Tot vraća traku Sammiru: Još nismo pričali o mom ostanku

Bit ćemo bez Milana Badelja koji ima kartone pa će kapetan biti Sammir, rekao je trener Dinama Marijo Tot te obavijestio kako nema novih ozljeda u momčadi
Vidi originalni članak

Iako smo osigurali naslov, ovo je važna utakmica. Zadar je za nas tradicionalno težak protivnik kod kuće. Imaju dobrih igrača i neće nam biti lako, najavio je privremeni trener Dinama Marijo Tot utakmicu HNL-a na Stanovima.

'Modri' prisilno moraju promijeniti momčad. U postavi neće biti Milana Badelja zbog žutih kartona. Nakon što mu je Vaha oduzeo traku, kao kapetan se vraća Sammir.

- Bit ćemo bez Badelja koji ima kartone pa će kapetan biti Sammir - potvrdio je Tot i dodao kako zasad nema novih problema s ozljedama.

- Nema novih ozljeda, svi su zdravi - izvijestio je trener i nastavio s temom koja zanima sve oko Maksimira:

- Ostanak? Svatko tko ima trenerskih ambicija u Hrvatskoj želi biti trener Dinama, ali ja zasad imam zadatak da ovu sezonu privedem kraju. Još nisam pričao o svom ostanku na klupi i želim samo da Dinamo do kraja sezone igra napadački i zabije što više golova.

Ostane li i iduće sezone na klupi Dinama, Marijo Tot bi u momčadi mogao imati veliko pojačanje u obrani. Naravno, dogovore li braća Mamić sve s hrvatskim reprezentativcem u Njemačkoj.

- Ne znam ništa novo o dovođenju Šimunića. Ali naša struka najbolje zna tko nam treba i napravit će ono što je najbolje za klub.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • MateBarišić 13.05.2011.

    Vaha je još trener i ovo je njegova pobjeda a ovaj samo ovih dana puši ku... mamiću

  • Pepe Reina 13.05.2011.

    Čekaj malo....ovaj čovjek u zadnja dva dana doslovno iskače iz konzerve...pa pobjedio je Varaždin 5:1 i ok ali nemože se sudit na temelju jedne utakmice o njegovim trenerskim kvalitetama.

  • TadijaMedo 13.05.2011.

    brunu marića za kapitena...

Komentiraj...
Vidi sve komentare