To je to što me zanima!

Tottenham je najgori klub koji 'drži fenjer' u Europi!

Spursi su čak 60 milijuna eura skuplji od svih 'fenjeraša’ u ligama 'petice' zajedno, a Modrić je skuplji od svih njihovih najboljih igrača zajedno...
Vidi originalni članak

Reggina, Numancia i Le Havre jedva su sakupili 30-ak milijuna eura, “skrpali” nekako momčad i što Bog da. Zasad im je dao nekoliko bodova i “fenjer” na dnu ljestvice. Borussia je za istu tu, posljednju poziciju, platila 40-ak milijuna eura, no Tottenham je dao gotovo 200 milijuna. I da stvar bude još gora, lošiji su od svih posljednjeplasiranih momčadi u ligama "petice". Imaju onoliko bodova koliko i talijanski “fenjeraš”, ali Reggini je za njihova dva boda trebala utakmica manje. No ni to nije sve. “Spursi” su, izuzev gostovanja kod Chelseaja, većinom igrali s prosječnim engleskim momčadima, a najgore ih tek očekuje. U nedjelju dočekuju Bolton i ne uspiju li to dobiti, ova velika kriza ubrzo bi se mogla pretvoriti u ozbiljnu borbu za opstanak. Jer nakon toga odlaze Arsenalu, pa potom dočekuju Liverpool. S obzirom na to kako igraju, samo će čudom moći nešto iščupati iz tih utakmica.
Jer njihov problem nije nesreća, neučinkovit napad ili neuigrana obrana, njihov glavni problem je vrlo jednostavan - kriminalna igra. Na žalost, dio te tužne Tottenhamove povijesti su i Modrić i Ćorluka. I djelomični su krivci.

DINAMO JE 6,5 PUTA JEFTINIJI OD TOTTENHAMA
Samo Vedran Ćorluka i Luka Modrić vrijede više od cijelog današnjeg Dinama, a Tottenham je (196,8 mil. €) čak 6,5 puta skuplji od zagrebačke momčadi (29,5 mil. €). Do dva boda u Premiershipu “spurse” je dovelo 16 igrača koji su skuplji od najskupljeg Dinamova igrača Mandžukića.

'FENJERAŠI' U LIGAMA 'PETICE'

TOTTENHAM
Vrijednost momčadi: 196,8 mil. €
Najskuplji igrač: L. Modrić 21 mil. €
Utakmica/bodovi: 8/2
Gol-razlika: 5-12

BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH
Vrijednost momčadi: 43,3 mil. €
Najskuplji igrač: M. Marin 7 mil. €
Utakmica/bodovi: 8/4
Gol-razlika: 8-17

LE HAVRE
Vrijednost momčadi: 31,3 mil. €
Najskuplji igrač: J. A. Ben Idir 3 mil. €
Utakmica/bodovi: 9/5
Gol-razlika: 6-13

NUMANCIA
Vrijednost momčadi: 32,6 mil. €
Najskuplji igrač: S. Boris 3 mil. €
Utakmica/bodovi: 7/4
Gol-razlika: 5-13

REGGINA
Vrijednost momčadi: 32,6 mil. €
Najskuplji igrač: F. Brienza 4,5 mil. €
Utakmica/bodovi: 7/2
Gol-razlika: 4-13

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jesenjin 21.03.2016.

    previse igras football manager

  • Kranjcar19 25.10.2008.

    O čemu vi to ??? 1. Spursi ne igraju danas nego sutra 2. Modrić ne vrijedi 21 mil € nego 18 mil € provjerite na Transfermarkt.de 3. Zašto se kod transfera uvijek priča koliko su potrošili a ne koliko je razlika u prodanim i kupljenim igračima jer onda bi ispalo da je Tottenham potrošio samo 12.5 mil € što je sramotno za klub koji se želi boriti za prve 4 pozicije u premiershipu usporedbe radi jedan Bolton je onda potrošio 13.2 mil €

Komentiraj...
Vidi sve komentare