To je to što me zanima!

Tottenham srušio Arsenal, Alli pogođen plastičnom bocom!

Mateo Kovačić igrao je cijelu utakmicu, Cheslea se mučio, ali onda se domaćim navijačima na Stamford Bridgeu još jednom ukazao nezaustavljivi - Eden Hazard...
Vidi originalni članak

Chelsea i Tottenham plasirali su se u polufinale Carabao kupa, engleski su velikani u četvrtfinalnim dvobojima bili bolji od Bournemoutha i Arsenala. U polufinalu će se sastati Tottenham i Chelsea, dok će Manchester City zaigrati protiv trećeligaša Burton Albiona.

Tottenham se osvetio Arsenalu za nedavni poraz pobjedom u londonskom derbiju, pa su spursi ovoga puta na Emiratesu pobijedili 2-0. Junak utakmice bio je Dele Alli koji je prvo asistirao Sonu, a onda nakon asistencije Kanea (ušao s klupe) sam zaključio priču o plasmanu u polufinale. A domaći navijači su najboljeg igrača utakmice s tribina pogodili - plastičnom bocom!

- Na takve stvari ne mogu utjecati, zbog toga mi je ovaj gol i ova pobjeda još slađa - kratak je poslije utakmice bio Alli, dok su u Arsenalu najavili kako već traže krivca za taj slučaj.

Chelsea se dugo mučio s Bournemouthom, iako su bluesi tijekom cijele utakmice bili puno bolja momčad. Mateo Kovačić imao je punu minutažu u pobjedi (1-0) svoje momčadi, a jedini pogodak na utakmici postigao je Eden Hazard u 83. minuti. Belgijski nogometaš natrčao je na jednu loptu, pa ju uz puno sreće zakucao u mrežu.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • GUNNER 20.12.2018.

    Svi mogu biti generali nakon borbe. Možemo mi komentirati šta hoćemo, ali ipak Emery najbolje zna ko će i kako. Ipak je on stručnjak a mi net-Manager. Šta je Ozil pokazao u pola sata protiv Southamptona, jedno veliko ništa. Čovjek uopće ne pokazuje volju. Trebaće Emeryu 3-4 prijelazna roka da uradi ekipu po svojem ukusu. E onda se tek može kritizirati.

  • Xyster 19.12.2018.

    Ovaj mora svatiti da Ozil mora igrati i da bez fali kreacija, te da Xhaka nije stoper. Lik nije dovoljno dobar da igra defenzivnog veznog, pa ga se gura što dalje od gola. A onda ga ovaj prebacuje na stopera. Smiješno, ako nemaš koga staviti, stavi nekog juniora koji je barem navikao igrati tu poziciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare