To je to što me zanima!

Tottenham za Modrića osim milijuna traži i dva realovca

Tottenham više ne može zadržati Luku Modrića kojem je iduća destinacija, kako se čini, Real Madrid. Spursi uz 25 milijuna eura za Luku traže još i dva igrača iz Reala
Vidi originalni članak

Čini se da se engleski nogometni klub Tottenham pomirio s gubitkom hrvatskog reprezentativca Luke Modrića.

Naime, engleski tabloid Daily Mail prenosi da Spursi traže od Reala dva igrača u transferu koji uključuje Modrićev odlazak u Madrid. Navodno predsjednik Tottenhama, Daniel Levy, želi Turčina Nurija Sahina i Portugalca Ricarda Carvalha , uz dodatnih 25 milijuna eura.

Međutim, navodno turski reprezentativac Sahin nije ni najmanje zainteresiran za odlazak iz Reala, te želi nastaviti u redovima sa španjolskim prvakom. Navodno ni trener Jose Mourinho ne želi odlazak Turčina iz kluba.

Srna: U Španjolskoj bi Modrić konkurirao za najboljeg svjetskog nogometaša

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna mišljenja je da bi za daljnji razvoj Luke Modrića bolji izbor od Manchester Uniteda ili Chelseaja bio odlazak u Primeru...

Brojne informacije o transferu Luke Modrića u madridski Real, te o izboru nove sredine za svog suigrača iz reprezentacije Hrvatske za francuski L'Equipe komentirao je i kapetan "vatrenih" Darijo Srna.

- Modrić je moj veliki prijatelj i izvanredan nogometaš. Znam da ga žele Manchester United i Chelsea, no igranje u Španjolskoj omogućilo bi mu daljnji razoj talenta i vjerujem da bi postao kandidat za najboljeg svjetskog nogometaša – izjavio je Srna za cijenjeni francuski sportski list, a njegove riječi prenosi i španjolski AS.

- U Primeri bi mu bilo lakše, jer u Engleskoj se više igra na snagu pa njegove karakteristike teže izlaze na vidjelo. Inače jako respektiram Tottenham koji posjeduje odlične igrače, ali oni nikada neće osvojiti Premiership – zaključuje Srna.


Idi na 24sata

Komentari 98

  • libeluli 26.06.2012.

    Pa šta Real čeka,,,uzmu iz Dinama pola momčadi i daju pride koliko treba...nikakav gubitak ni za Dinamo ni za Real...čisto jeftino

  • adrijana_volim_te 26.06.2012.

    Mnogo Vas mrzi i zavidni ste Modricu sto ce covjek uspjeti!Kad moze Ibrahimovic od Barce uzeti 90 milijuna zasto Modric nebi bio barem 3 (x) puta skuplji, jer mladji je , perspektivniji i raznovrsniji nogometas!

  • trollzor333 26.06.2012.

    ah,ah..maglovita je buducnost naseg lukice,ali nadam se da ce napokon doci u neki klub u kojem ce osvojiti i pokoj naslov,jer ipak,mada nije SAM vrh svijetskog nogometa,negdje je definitivno pri vrhu,i bilo bi steta da zavrsi karijeru bez da osvoji neku od liga petice :) sretno luki,nadam se da ce se uspjeti dobro prodati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare