To je to što me zanima!

Totti opčinjen Modrićem: Imamo baš poseban odnos. Nije samo igračina, on je i ljudina...

Legendarni Francesco Totti bio je gost Real Madrida na utakmici protiv Cadiza, a posjetio je igrače i na treningu. Posebno je izdvojio dvojicu
Vidi originalni članak

Od svih nogometnih veličina koji su posipali magiju nogometnim travnjacima, mali Luka Modrić bio je zaluđen Francescom Tottijem. Legendarni Talijan bio je njegov uzor čije poteze je upijao i imitirao. Htio je jednog dana igrati kao idol i dotaknuti njegove visine. Ne samo da ih je dotaknuo, nego ih je i nadvisio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije desetak godina hrvatski i talijanski maestro su se upoznali i od tada su u jako dobrim odnosima, a jedan o drugome pričaju samo biranim riječima. Real Madrid je u subotu u 30. kolu HNL-a pobijedio Cadiz 2-0 pred očima Francesca Tottija koji je bio gost Carla Ancelottija. Real Madrid htio je dovesti Tottija na njegovom vrhuncu, novci nisu bili problem, ali legendarna desetka Rome nije htjela napustiti svoju 'vučicu'. Nije nikada zaigrao na Santiago Bernabeuu u dresu Reala, ali ovaj put je bio posebni gost.

Totti ishvalio Modrića 

Totti je u nedjelju posjetio trening Reala, porazgovarao i družio se s Ancelottijem i igračima pa potom opet ishvalio Modrića i pokazao koliko ga cijeni.

- Modrić i ja imamo poseban odnos. Jako se divimo jedan drugom. Imao sam zadovoljstvo osobno ga upoznati te sam se tako uvjerio da nije samo igračina nego i ljudina. Iskren i prirodan - rekao je Totti (46) za službenu stranicu Reala.

Legenda prepoznaje legendu. Totti je cijelu karijeru proveo u Romi s kojom je osvajao trofeje, ali ne onoliko koliko je zaslužio obzirom na svoju klasu. Htjeli su ga dovesti najbolji europski klubovi gdje bi se nabrao trofeja, no on nije mogao zamisliti se u nekom drugom dresu, a da nije Romin. 

Luka Modrić ne samo da je kročio stopama svog idola, već ga je i preskočio.. Jedan je od najboljih veznjaka u povijesti i s 37 godina jedan od najboljih na svijetu u ovome trenutku. 

Biranim riječima govorio je i o legendarnom Carlu Ancelottiju pa priznao da ga je Real htio dovesti.

- Ancelotti je fantastičan tip, zrači velikom pozitivom. Omogućio mi je da dođem u Real i pogledam ga iza kulisa i evo me. Roma je klub mog života, ali Real mi je odmah nakon nje. Klub kojem se oduvijek divim i navijam za njega - rekao je legendarni Talijan. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kp 23.04.2023.

    Tako se velikani ponašaju.

  • ivokap 23.04.2023.

    Jedan i drugi su istinske veličine, ljudske i športske. No kada se sjetim ružnih riječi o Luki na ovom portalu, pitam se jesu li ovo isti oni zločesti ljudi, oni mali zli ljudi?

  • 23.04.2023.

    velika ljudina Totti, steta bas za ovo sve sa zenom kroz sta je prosao, nije zaslužio, stvarno jedan od najdražih mislim da svima

Komentiraj...
Vidi sve komentare