To je to što me zanima!

Tragedija: Policajac gumenim metkom ubio jednog navijača

Policajac je na utakmici niže poljske lige pogodio mladića u vrat. Iako su liječnici reagirali brzo, nije mu bilo spasa. Prebačen je u bolnicu gdje su ustanovili smrt...
Vidi originalni članak

Tragedija na utakmici poljske niže lige između Concordije Knurow i Ruch Razionkowa. Policija je pokušala smiriti nerede na tribini, a jedan od navijača izgubio je život, navode poljski mediji. Utakmica je prekinuta u 37. minuti.

Navijači jedne od momčadi ušli su na travnjak i krenuli prema tribini gdje su bili smješteni drugi navijači, najvjerojatnije gostujući. Policija je također ušla na teren kako bi smirila nerede i spriječila sukob dviju suprotstavljenih strana, a jedan od policajaca pucao je gumenim mecima prema navijačima koji su bili na terenu.

Pogodio je 27-godišnjeg mladića u vrat. Iako su liječnici reagirali brzo, nije mu bilo spasa. Liječnici oba kluba pokušali su pomoći mladiću, oživljavali su ga na terenu, a u to je vrijeme oko njega policija formirala kordon. Ubrzo je na stadion stiglo i Vozilo hitne pomoći, mladić je prebačen u bolnicu, ali liječnici su mogli samo ustanoviti smrt.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • CptNemo 04.05.2015.

    Zaboravili su da su i gumeni meci itekako smrtonosni na maloj , point blank udaljenosti. Pogodak mu je vjerojatno smrskao dušnik/slomio vrat. Još ako je opaljen iz 12 gauge mossberga (Policijska pump action sačmarica) ...a vjerojatno jest...

  • fijuman 04.05.2015.

    Tko smo mi da ga osuđujemo kada neznanmo sve činjenice i okolnosti događaja i uporabe gumenih metaka. Ako je postupio prema pravilima struke u svojoj zemlji onda je sve u redu a ako je prekoračio ovlasti nadležni organi će utvrditi istinu.

  • Samo Neno 03.05.2015.

    Ja vidin na snimci da policajci nisu niti pokušali sprječit huligane da uđu na teren... Pa zatin opali slobodno... Huligane triba maknit sa tribina ali isto tako i policajce "kauboje" iz policije!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare