To je to što me zanima!

Tragedija u NBA ligi: Navijač je umro na utakmici u Sacramentu

Jednom je navijaču pozlilo za vrijeme prve četvrtine tijekom utakmice Sacramento Kingsa i New Orleans Pelicansa. Liječnici su brzo reagirali, ali unatoč pokušajima oživljavanja, navijaču nije bilo spasa
Vidi originalni članak

Tužna scena obilježila je četvrtfinalnu utakmicu NBA kupa koja se igrala između Sacramento Kingsa i New Orleans Pelicansa koja se u ranojutarnjim satima u utorak odigrala u Golden 1 Centru u Sacramentu.

Naime, Kingsi su u priopćenju objavili kako je jednom navijaču pozlilo tijekom prve četvrtine. Liječnici su odmah reagirali i izveli kardiopulmonalnu reanimaciju, ali navijaču nije bilo spasa.

NBA PARKETI Zubac nadvladao Šarića u ludoj utakmici! Dončić nastavio po starom nakon rođenja kćeri

- Izražavamo našu najdublju sućut obitelji našeg gosta i njegovim voljenima - kratko stoji u priopćenju Kingsa.

Iznenađenja u NBA kupu

Inače, Pelicansi su iznenadili i izbacili iz Kupa favorizirane Kingse pobjedom od 127-117. Brandon Ingram predvodio je Pelicanse s 30 koševa, osam skokova i šest asistencija. 

Druga utakmica NBA kupa igrala se na istočnoj obali, a Indiana Pacersi također su priredili iznenađenje i izbacili Boston Celticse iz natjecanja. 

BABO IS BACK Bogdanović se vratio na NBA parkete, oborio Kukočev rekord i odmah pokazao kakva je klasa

Oduševio je Tyrese Haliburton prvim triple-doubleom u karijeri. Zabio je 26 koševa uz 10 skokova i 13 asistencija, a nije izgubio ni jednu loptu. Buddy Hield zabio je 21 koš uz četiri trice, dok su Celticse predvodili Jayson Tatum s 32 i Jaylen Brown s 30 koševa.

DERBI VEČERI Durant je ušao u povijest NBA lige! Sjajan duel Jokića i Nurkića

U utorak se igraju još dvije utakmice NBA turnira. Milwaukee Bucksi ugostit će NY Knickse, a LeBron James i LA Lakersi dočekat će Kevina Duranta i Phoenix Sunse.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • žuja je zakon 05.12.2023.

    Bravo , e to je vjest dana. Breaking news.

Komentiraj...
Vidi sve komentare