To je to što me zanima!

Tragedija u Rusiji: Nogometaš Anžija ubijen ispred svoje kuće

Područje Dagestana u Rusiji, gdje je Anži smješten, izrazito je bogato naftom i plinom, a u posljednje vrijeme postalo je poznato po islamističkim aktivnostima...
Vidi originalni članak

Gasan Magomedov, 21-godišnji nogometaš ruskog Anžija iz Mahačkale upucan je i ubijen ispred svoje kuće pucnjevima iz automatske puške. Magomedov je vozio automobil kada je po njemu ispaljen rafal, a on je preminuo na putu prema bolnici, piše BBC

Policija za sada nije nikoga uhitila, a motiv ubojstva je nejasan. Nema izvješća o drugim žrtvama, a iz ruskog kluba objavili su kako je 'Gasanovo ubojstvo velika tuga za sve'. 

Područje Dagestana u Rusiji, gdje je Anži smješten, bogato je naftom i plinom, a u posljednje vrijeme postalo je poznato po islamističkim aktivnostima. Pucnjave između pobunjenika i ruske vlasti nisu neuobičajene te je Anži u doba svoje najveće popularnosti kada je za njih igrao i Samuel Eto'o, svoje najveće zvijezde smještao u Moskvu radi sigurnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • jaimojbratrobeert 05.01.2015.

    Kom je on što skrivio???

  • papalino1 05.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • kamen1983 04.01.2015.

    kome

Komentiraj...
Vidi sve komentare