To je to što me zanima!

Tragikomičan autogol stopera od 60 milijuna eura zbog kojeg je Rusija i dalje uz bok Vatrenih

Rusi su, u jednom od rijetkih kvalitetnih napadačkih izleta, došli na polovicu Slovaka. Zaharian traži u protivničkom šesnaestercu Smolova, pronalazi Slovaka Škriniara, no učinak je isti...
Vidi originalni članak

Prema svemu sudeći, s Rusijom ćemo se do posljednjeg kola boriti za izravan plasman u Katar. Nadali smo se da im Slovačka, protiv koje 'vatreni' igraju u ponedjeljak, mogu otkinuti pokoji bod, ali nisu uspjeli. Sada ćemo se morati nadati da će im to uspjeti u sljedećem kolu učiniti naši susjedi Slovenci...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

KALKULACIJE Kako možemo izboriti Katar? Dalićeva računica još živi, ali ni 23 boda možda neće biti dosta

A nije moralo biti tako, Slovačka je u Kazanju bolja, a izgubila je 1-0. Imali su Slovaci čak 25 udaraca naspram deset domaćina. Rusi su imali tek jedan udarac u okvir, ali čak nisu ni iz njega zabili, već su si Slovaci sami zabili.

Točnije Milan Škriniar, suigrač naših Ivana Perišića i Marcela Brozovića kojeg Transfermarkt procjenjuje na 60 milijuna eura zabio je tragikomičan autogol.

POGLEDAJTE VIDEO Perišić rastopio mnoge: Obećao sam malome dati gol. Leonardo, ovaj gol je samo za tebe...

Rusi su, u jednom od rijetkih kvalitetnih napadačkih izleta, došli na polovicu Slovaka te je Erohin na lijevoj strani proigrao za Zahariana koji traži u protivničkom šesnaestercu Smolova, pronalazi Škriniara, no učinak je isti.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Zahvaljujući njegovom kiksu, Rusija je i dalje poravnata s Hrvatskom na vrhu tablice s 16 bodova. Broz i Perija će ga, bez sumnje, prozivati u svlačionici 'Nerazzurra'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sikipiki 09.10.2021.

    J..o vas ovakav naslov

  • zrno soli u glavi 09.10.2021.

    Još jedan dokaz da su nakaradne ove "vrijednosti" nogometaša u milijunima eura. Pogriješiti može i onaj koji "vrijedi" 100 milijuna, a isto tako može gol dati onaj koji "vrijedi" 1 milijun. Što se mene tiče, bili bi svi oni kruha gladni, ali eto, nogomet je "najvažnija sporedna stvar" na svijetu.

  • ChandlerBing4 09.10.2021.

    Tragikomicno je sto su Slovaci promasili u drugom poluvremenu, a ne ovo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare