To je to što me zanima!

Transfer bomba: S Hrvatskom je osvojio srebro u Rusiji, a sada će besplatno zaigrati za Jarun

Iako su se pojavile informacije da bi mogao stići u Hajduk, to se za sada neće dogoditi. Barem ne do zime. Za to vrijeme nekadašnji veznjak Vatrenih formu će brusiti u Prvoj nogometnoj ligi
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Filip Bradarić (30) je na pragu senzacionalnog transfera! U postupku je angažman kojem se malo tko mogao nadati: Bradarić je pred dolaskom u NK Jarun, u drugi rang hrvatskog nogometa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I ne samo to, kako sada stvari stoje osvajač svjetskog srebra s hrvatskom nogometnom reprezentacijom u Jarun bi trebao stići vrlo brzo gdje bi igrao potpuno besplatno.

To je, naravno, situacija do zimskog prijelaznog roka. A sam Bradarić potvrdio je navode za sportnews.hr.

- Da, imam volju odigrati za momčad koju vode ovi ljudi. Dva mjeseca do zimskog prijelaznog roka ne planiram ništa i odigrat ću bez ikakvih financijskih uvjeta, mislim da će ženi i djeci isto odgovarati boravak u Zagrebu - rekao je donedavni igrač Al-Ahlija, koji je trenutno bez profesionalnog angažmana.

Iako su se pojavile informacije da bi mogao stići u Hajduk, to se za sada neće dogoditi. Barem ne do zime. Jer Bradarić je izjavio kako u HNL-u ne bi igrao za drugi klub osim Hajduka.

U Hajduku je potekao, izgradio ime, igrao i za Rijeku pa Cagliari, Celtu Vigo, a sada je u elitnom razredu hrvatskog nogometa opcija samo splitska momčad.

Što će se dogoditi na zimu tek ostaje vidjeti, no prema svemu sudeći, Bradarić će formu brusiti i održavati u Prvoj nogometnoj ligi.

RED BULL STREET STYLE FINALS ARENA PULA:

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Pobotchnick Leeyoobo 09.10.2022.

    A mogao si besplatno igrat za Mosor i živjeti u Splitu. Ali normalno da je bolje živjeti u gradu pa je obitelj odlučila doseliti u Zagreb.

  • The River 09.10.2022.

    Da ti nije bilo Rijeke i Keka danas bi igrao u Solinu rekreativno

  • nestimene 09.10.2022.

    Lagana prilagodba na stil i igru Hajduka druga liga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare