To je to što me zanima!

Transfermarkt upitao navijače iz cijelog svijeta gdje Modrić treba završiti karijeru. Evo što kažu

Bilo je tu odgovora iz zemalja diljem Afrike, Bliskog i Dalekog Istoka, Europe, ali i Hrvatske... Svi su složni da bi se Luka Modrić trebao vratiti u klub koji ga je lansirao u svjetske visine
Vidi originalni članak

Puno puta do sada govorilo se da je ovo zadnja sezona Luke Modrića (38) u dresu Real Madrida. Ono što prethodne razlikuje od ove je što je hrvatski kapetan tada igrao u udarnom sastavu. Ove sezone nastupa znatno manje i jasno je da je Carlo Ancelotti uspio u naumu, provesti smjenu generacija u 'kraljevskom' klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modriću je 38 godina i iza njega je velebna karijera. Karijera kakvu velika većina nogometaša može samo sanjati i zbog koje će budući naraštaji ponosno isticati "Luka je moj idol".

Transfermarkt: Kamo ide Modrić?

I, kako je vodeća momčad španjolske La Lige dala nagovijestiti tijekom dosadašnjeg dijela sezone, Modrić ovoga puta vrlo vjerojatno igra posljednju na Santiago Bernabeuu. Ništa nije službeno, no napisi su iz tjedna u tjedan sve glasniji pa se i Transfermarkt odlučio poigrati te upitati svoje pratitelje, kojih ima iz svih dijelova svijeta, gdje bi Modrić trebao nastaviti karijeru.

Ponuđeni odgovori bili su Al Nassr (gdje je Cristiano Ronaldo), Inter Miami (gdje je Lionel Messi), Dinamo Zagreb i mogućnost da Modrić objesi kopačke o klin.

I velika većina navijača u komentarima na Facebooku je složna da bi Modrić karijeru trebao završiti u zagrebačkom Dinamu. Bilo je tu odgovora iz zemalja diljem Afrike, Bliskog i Dalekog Istoka, Europe, ali i Hrvatske.

Dinamo ima kampanju za Modrića

Gdje će Modrić i hoće li završiti karijeru gotovo sigurno nećemo saznati prije ljeta, po starom dobrom običaju kada je plemeniti veznjak i prethodnih godina objavljivao novosti oko događaja u svojoj karijeri.

No, nema sumnje da bi Dinamova kampanja "imalo bi smisla" itekako smisla imala.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • pomidorapoma 17.02.2024.

    Dalmatinac sam tu san rođen ja

  • franjo1001 17.02.2024.

    ja ne vjerujem sta citam u komentarima, najveci nogometas ovih prostora, donio nam toliko radosti i dalje ga pljujete!!!! sramota u kojoj drzavi ja zivim!!

  • 17.02.2024.

    Luka vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare