To je to što me zanima!

Trauma bivšeg Modrićevog suigrača: 'Tuširao sam se gol u Katru. Rekli su da ne bih trebao'

U Katru jedu rukama, što je meni bilo teško. Rekao sam: 'Ne hvala'. Zamolio sam za pribor za jelo, ali su mi rekli da ne može. Odgovorio sam im da su ludi, objasnio je bivši suigrač Luke Modrića iz Reala
Vidi originalni članak

James Rodriguez (32) bivši je suigrač Luke Modrića iz Real Madrida. Kolumbijac je u ljeto 2014. za 75 milijuna eura prešao iz Monaca u "kraljevski klub" nakon Mundijala u Brazilu, gdje je pružio sjajne utakmice, a Rodriguez je madridski klub napustio 2020. godine, nakon čega je njegova karijera išla nizbrdo.

Njegova epizoda u Evertonu bila je neslavna, nakon čega je prihvatio potpuno novi izazov i otišao u katarski Al-Rayyan. Tamo je kolumbijski nogometaš imao probleme s prilagodbom na novu kulturu.

Svoje patnje Rodriguez je podijelio u intervjuu za brazilski TV kanal Globo.

ZAGONETNA PORUKA VIDEO Modrić izazvao ludnicu na treningu Reala: 'Uživam jer tko zna koliko će još trajati'

- Život i kultura u Katru su vrlo zahtjevni. To je bila zemlja u kojoj sam se teško prilagodio na život. Znate kako je to u nogometu, svi su goli kada se tuširaju, ali su mi suigrači rekli: 'Ne možeš to tako raditi'. Bilo me strah - rekao je Rodriguez.

Inače, Rodriguez je za Real Madrid odigrao 125 utakmica, zabio 37 golova uz 42 asistencije. Trenutačno je igrač brazilskog prvoligaša Sao Paola. 

SVIĐA LI VAM SE? FOTO Zvijezda Reala oduševila novom tetovažom preko cijelih leđa. Tetovirao se osam sati

- U Katru jedu rukama, što je meni bilo teško. Rekao sam: 'Ne hvala'. Zamolio sam za pribor za jelo i onda su mi rekli: 'Ne, jedi rukama'. Odgovorio sam im da su ludi i da neću jesti rukama - objasnio je još Rodriguez.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • makasun 30.12.2023.

    zašto forsirate to "u Katru"??? Nije, nego: u KATARU!!!

  • Palmanova 30.12.2023.

    Onda znaci da bi se igrac muslimanske vjere u europi morao tusirati bez gacica,jer je to ovdje obicaj?jesti svinjetinu jer je i mi jedemo?ne prihvacaju europske obicaje?

  • zorozimba 30.12.2023.

    Je li ovaj gurač kožne mješine uspio otvorit knjigu ili zaguglat nešto o navikama, običajima zemlje u kojoj je imao namjeru biti nadprosječno plaćen za svoj kratkotrajan i ponekog čovjeka vrlo nebitan rad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare