To je to što me zanima!

Tražena roba: Del Piera žele na gotovo svim kontinentima

Posljednjih 19 godina nisam se morao zamarati transferima, rekao je bivši igrač Juventusa. Del Piero važe ponude iz Europe, Sjeverne Amerike, Azije i Australije
Vidi originalni članak

Nakon emotivnog oproštaja od Juventusa na kraju prošle sezone Alessandro Del Piero nije mogao ni zamisliti da će, tražeći sljedeći svoj klub, moći birati između četiri kontinenta.

- Imam još puno vremena da budem direktor. Želim još igrati - odbila je 37-godišnja legenda talijanskog nogometa ponudu Juventusa da preuzme drugu ulogu u jedinom klubu u kojem je igrao nakon što je prestao biti tinejdžer.

- Posljednjih 19 godina nisam se morao zamarati transferima.

A sad bira između Europe, Sjeverne Amerike, Azije i Australije. Među prvima se javio švicarski Sion, koji je već doveo legendu Milana Gennara Gattusa. Zainteresiran je i tajlandski Muang Thong, za koji igra Robbie Fowler. A sad ga traži i Sydney.

- Stvar je ozbiljna. Učinit ćemo sve što možemo da ga dovedemo. Poslali smo ponudu i čekamo odgovor - rekao je izvršni predsjednik australskoga kluba Tony Pignata.

Već je odbio klub iz Kanade, ali još se nije izjasnio o odlasku u SAD. Mjesecima o njemu govore LA Galaxy i New York. A Alexu se, izgleda, nikamo ne žuri. Uživa u slobodi izbora nakon 19 godina u istom klubu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Nerve 30.08.2012.

    Maestro Alex.

  • CTEBAH 29.08.2012.

    LEGENDA,nije napustio juve ni u serie B. covjek je prije svega a o igrackim kvalitetima netreba trositi rijeci,uostalom koliko lijepih komentara ima....to sve govori

  • ntnk 24sata 29.08.2012.

    on je kralj sve je osvoji pa cak i naslov u SERIA B svaka cast dama u nevolji se nikad ne napusta

Komentiraj...
Vidi sve komentare