To je to što me zanima!

Treba li se Stipe zabrinuti nakon ovoga? Moćni Ngannou upija udarce poput vreće za boksanje

Da je tri godine od prvog i jedinog meča protiv Stipe Ngannou daleko bolji, što fizički, što znanjem, pokazao je i video u kojem prima udarce u trbuh bez da je i trepnuo...
Vidi originalni članak

Brojimo manje od dva mjeseca do spektakla koji će na UFC-u 260 prirediti Stipe Miočić i Francis Ngannou. Šef UFC-a Dana White potvrdio je da će se njihova borba održati 27. ožujka, odnosno više od tri godine otkako je Stipe jednoglasnom sudačkom odlukom sredio Kamerunca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Međutim, ovo danas neki je drugi Ngannou, puno moćniji, što fizički, što znanjem. Za ovo prvo jedan od dobrih primjera jest i video s njegovog treninga u kojem je udarce jednog kolege u trbuh upijao kao vreća za boksanje. Bez da je i trepnuo!

Eto, takav će Ngannou dočekati svoju šansu za naslov koji je toliko želio. Miočić je nakon pobjede nad Danielom Cormierom tražio pauzu kako bi se, između ostalog, posvetio i obitelji, no Kameruncu je to silno smetao jer želi pokazati da ono iz siječnja 2018. nije bilo realno.

Tada ga je naš Stipe izdominirao te mu nanio prvi poraz u karijeri. Bila je to školska izvedba hrvanja u kojoj je Ngannou pokazao puno nedostataka u klinču, a pogotovo u parteru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Francis Ngannou (@francisngannou)

Od tada je znatno napredovao i premda je, po navici, veliku većinu protivnika riješio u stojci, sam tvrdi da dosegao novu razinu hrvanja. Ipak, pitanje je koliko je mogao napredovati spram Miočića te može li izbjeći istu sudbinu kao u prvom okršaju...

A, ako se pita velikog Alistaira Overeema, favorit je - Stipe.

- Obojica su snažni, fizički dobro pripremljeni i svaki radi ono u čemu je dobar. Ne mogu reći previše toga... Nemam pojma. Ako baš moram nekoga izabrati, to bi onda bio Stipe. On je stvarno u dobroj formi. Ali je i Francis, zar ne? Osim što se tu radi o super uzbudljivom meču, radi se i o tome da sam ja fan UFC-a. Stoga ću sigurno gledati njihovu borbu - rekao je Overeem u intervjuu za South China Morning Post.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • japanokinezjapano 04.02.2021.

    Osim šta ga udara muha kategorija, ima i pancirku protiv metaka. Kada ha Stipe sruši na patos i kada ga počne gušiti, tada ćemo vidjeti kardio od ovog steroidnog lika.

  • x00x 03.02.2021.

    mene bi bilo strah da ne odluci vratiti hahah

  • doormat 03.02.2021.

    Udara ga frajer iz muha kategorije, što nije dao zidaru od 130 kila da ga udari šakom u stomak koji lupa macom kamenje na gradilištu? valjao bi se po podu sa kiselim osmjehom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare