Sport

Komentari 34

Treba li se Stipe zabrinuti nakon ovoga? Moćni Ngannou upija udarce poput vreće za boksanje

Treba li se Stipe zabrinuti nakon ovoga? Moćni Ngannou upija udarce poput vreće za boksanje

Da je tri godine od prvog i jedinog meča protiv Stipe Ngannou daleko bolji, što fizički, što znanjem, pokazao je i video u kojem prima udarce u trbuh bez da je i trepnuo...

Brojimo manje od dva mjeseca do spektakla koji će na UFC-u 260 prirediti Stipe Miočić i Francis Ngannou. Šef UFC-a Dana White potvrdio je da će se njihova borba održati 27. ožujka, odnosno više od tri godine otkako je Stipe jednoglasnom sudačkom odlukom sredio Kamerunca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, ovo danas neki je drugi Ngannou, puno moćniji, što fizički, što znanjem. Za ovo prvo jedan od dobrih primjera jest i video s njegovog treninga u kojem je udarce jednog kolege u trbuh upijao kao vreća za boksanje. Bez da je i trepnuo!

Eto, takav će Ngannou dočekati svoju šansu za naslov koji je toliko želio. Miočić je nakon pobjede nad Danielom Cormierom tražio pauzu kako bi se, između ostalog, posvetio i obitelji, no Kameruncu je to silno smetao jer želi pokazati da ono iz siječnja 2018. nije bilo realno.

Tada ga je naš Stipe izdominirao te mu nanio prvi poraz u karijeri. Bila je to školska izvedba hrvanja u kojoj je Ngannou pokazao puno nedostataka u klinču, a pogotovo u parteru.

Od tada je znatno napredovao i premda je, po navici, veliku većinu protivnika riješio u stojci, sam tvrdi da dosegao novu razinu hrvanja. Ipak, pitanje je koliko je mogao napredovati spram Miočića te može li izbjeći istu sudbinu kao u prvom okršaju...

A, ako se pita velikog Alistaira Overeema, favorit je - Stipe.

- Obojica su snažni, fizički dobro pripremljeni i svaki radi ono u čemu je dobar. Ne mogu reći previše toga... Nemam pojma. Ako baš moram nekoga izabrati, to bi onda bio Stipe. On je stvarno u dobroj formi. Ali je i Francis, zar ne? Osim što se tu radi o super uzbudljivom meču, radi se i o tome da sam ja fan UFC-a. Stoga ću sigurno gledati njihovu borbu - rekao je Overeem u intervjuu za South China Morning Post.

Najčitaniji članci