To je to što me zanima!

Treba se snaći: Navijači Porta sa krova Dragãa gledali utakmicu koju je golom odlučio - Corona

Portugalsko nogometno prvenstvo nastavljeno je nakon korona pauze, a Porto je pobjedom protiv Maritima (1-0) preuzeo vrh tablice. Mnogi su se veselili ispred TV ekrana, a neki su utakmicu doslovno pratili na stadionu
Vidi originalni članak

Navijači ne smiju biti na tribinama, ali nitko nije rekao da ne smiju biti - na krovu stadiona?! Da, ovu malu 'rupu u zakonu' pronašli su navijači Porta koji su preuzimanje vrha ljestvice pratili protiv Maritima (1-0). Simbolično, čovjek odluke bio je Meksikanac Jesus Corona (27).

Dok se Armada snašla dolaskom na stijenu iznad Rujevice, njihovi kolege iz Portugala bili su ekstremniji. Na krovu Dragãa izvjesili su transparent, navijali i upalili nekoliko baklji. S visine su bili vjetar u leđa svojim miljenicima koji se bore za naslov prvaka, a kako su se popeli na sam krov bez da ih uhvate zaštitari  - samo nebo zna.

Bilo kako bilo, imali su što vidjeti jer je njihov najveći rival Benfica na gostovanju kod Portimonensea prosula vodstvo od 2-0 te je na kraju utakmica završila 2-2, a momčad iz Lisabona predala je vrh tablice Portu. Osam je kola do kraja, a klub sa Dragãa je vodeći sa 63 boda, dok Benfica na drugom mjestu ima 61 bod.

Momčadi se više ne susreću do kraja sezone pa Porto ima 'korak prednosti'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare