To je to što me zanima!

Trener Feyenoorda dao naslutiti da će se Ivanušec vratiti ranije

Ostaje pitanje hoće li Ivanušec biti na raspolaganju Daliću za sljedeće dvije utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Turske 12. listopada, odnosno Walesa 15. listopada. Perišića sigurno nema
Vidi originalni članak

Luka Ivanušec (24) je ozlijedio ligamente gležnja u utorak na utakmici Lige prvaka između njegova Feyenoorda i Celtica (2-0). Hrvatski krilni napadač iznesen je na nosilima uz bolnu grimasu na licu, a prve prognoze tamošnjih medija bile su da bi Ivanušec s terena mogao izbivati mjesec i pol dana.

Ipak, trener Feyenoorda Arne Slot dao je naslutiti da bi se Vatreni mogao vratiti prije od očekivanog.

- Kada su u pitanju ozljede, onda se uvijek malo produži vrijeme oporavka. U protivnom bih konstantno morao odgovarati na pitanje tipa: 'Hej, rekli ste da će se vratiti prošli tjedan, a još ga nema. Radi li liječnička služba dobro svoj posao?' Zbog toga skoro svi klubovi uvijek prolongiraju vrijeme povratka igrača nakon ozljede - rekao je Slot.

Dodatno je pojasnio odluku kluba.

- I tu smo rekli nekoliko tjedana, ali to ne znači da će to nužno biti četiri ili pet. Mogao bi se vratiti ranije.

To su, svakako, odlične vijesti za Ivanušeca, Feyenoord, ali i izbornika Zlatka Dalića.

- Loše je izgledalo, ali bit će dobro. Nije pukla nijedna kost, samo je ligament nastradao i očekujem za otprilike tri tjedna da ću se vratiti na teren - rekao nam je Ivanušec ranije.

Ostaje pitanje hoće li Ivanušec biti na raspolaganju Daliću za sljedeće dvije utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Turske 12. listopada, odnosno Walesa 15. listopada. Sigurno je da do proljeća neće biti Ivana Perišića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mlado staro život cili 23.09.2023.

    Debeli se prejeo pa noge od težine nisu izdržale

Komentiraj...
Vidi sve komentare