To je to što me zanima!

Trener Krasnodara: Dinamo je ovo zaslužio! Pa bilo koji njegov igrač dobro bi kotirao u Rusiji

Koliko daleko može Dinamo? Bilo kojem protivniku bit će teško, a posebno su mi se svidjeli Petković, Oršić, Ademi i Lauritsen, rekao je trener Krasnodara Murad Musajev
Vidi originalni članak

Ovo je bila očekivano komplicirana utakmica. Malo prostora za igru, s puno duela. Dinamu je bilo lakše, igrao je na rezultat. Išli su u kontre kad bismo im ostavili prostor, rekao je Murad Musajev.

Trener Krasnodara poprilično je mirno prihvatio ispadanje iz Europske lige na Maksimiru nakon drugog poraza od Dinama u osam dana. Nakon 3-2 u Rusiji, u Zagrebu je bilo 1-0 golom Mislava Oršića.

POGLEDAJTE VIDEO: Zagrebački kipovi u plavom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Krasnodar je u Zagreb stigao bez ponajboljeg igrača Marcusa Berga, koji se navodno ozlijedio podižući dijete.

- Imao je problema s kralježnicom. Dan prije leta u Zagreb pojavio se problem s leđima. To je stara ozljeda, kod saginjanja se to aktivira i zato je ostao u Krasnodaru - rekao je.

Koliko daleko može Dinamo?

- Puno toga ovisi o ždrijebu. Ostali su jaki protivnici, ali tko god bude igrao s Dinamom, bit će mu teško. Već u jesenskom dijelu pokazao je snagu i disciplinu. Puno igrača pokazuje liderske sposobnosti i došao je zasluženo do ovog rezultata. Želim mu da prođe što dalje - kaže Musajev.

Krasnodar je u pet dana ispao iz kupa i Europe.

- Nismo zadovoljni kako smo započeli ovu godinu. Htjeli smo bolje, pogledat ćemo utakmice i pokušati naći razloge za to - rekao je.

Koji mu se igrač Dinama posebno svidio?

- Dinamo prvenstveno ima jaku momčad, a možemo navesti kvalitetne igrače kao što su Petković, Oršić, Ademi, Lauritsen... Sto posto sam siguran da bi bilo koji igrač Dinama dobro kotirao u Rusiji - kaže Musajev.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 26.02.2021.

    Ne mogu vjerovat da netko jedan Osijek stavlja u istu rečenicu s ovim Dinamom, Osijek je dobar ali Dinamo je ipak klasa čak i dvije iznad.

  • 26.02.2021.

    Rusi nisu za Nogomet. Hrvati su velika i uspješna nogometna Nacija. Naši igrači idu igrati u Kinu i Rusiju na zalasku karijere

  • Jaznamnajbolje2 26.02.2021.

    Dinamo je uvijek bio i biti će najvećihrvatski klub!

Komentiraj...
Vidi sve komentare