To je to što me zanima!

Gabrićev trener lupio navijača šakom u glavu i 'cipelario' ga

Ümit Özat, trener Ankaragücüa i Drage Gabrića, preduhitrio je navijača koji je uletio na travnjak. Udario ga je šakom, a kad je pao na pod, dvaput ga je udario nogom
Vidi originalni članak

U nedjelju je u Turskoj odigrano 19. prvenstveno kolo, a igrali su i Ankaragücü i Manisaspor. Pobijedili su gosti 3-1 pa je to bila šesta utakmica bez slavlja za Ankaragücü, što je očito utjecalo na živce njihova trenera.

Ponašanje trenera domaćina šokiralo je tursku javnost. Ümit Özat, nekadašnji reprezentativac, morao se braniti od napada pomahnitalog navijača, koji mu je šakama htio dati do znanja što o njemu misli. Međutim, njegova obrana ubrzo je prerasla u ružan napad, u kojem je dotičnog navijača okružilo nekoliko ljudi, a Özat ga je, osim šakama, pokušao i nogom udariti u glavu.

- Izgledalo je dosta ružno, na svu sreću brzo su ih razdvojili - rekao nam je Drago Gabrić, koji je danas, na slobodan dan, u Antalyji posjetio bivše suigrače iz Hajduka. 

- Nisam najbolje razumio što su mu navijači vikali, jer ne znam dobro jezik, no znam da već dugo zahtijevaju njegovu ostavku. Još u poluvremenu nam je rekao da više ne može izdržati pritisak, jer momčad koju ima na raspolaganju ne bilježi očekivane rezultate...

Unatoč lošim rezultatima kluba, Gabrić nije nezadovoljan svojom igrom. 

- Isprva nije bilo dobro, trebalo mi je vremena da se snađem, jer je u momčadi 11 stranaca, a u početnoj postavi nas može igrati svega 6. Sada je već puno bolje, izborio sam mjesto i nadam se da ću ga zadržati i kod novog trenera, čije bi ime trebalo biti poznato sutra.

Özat je nakon utakmice podnio ostavku i više nije trener bivšeg igrača Hajduka Drage Gabrića.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • alphaBet365 31.01.2011.

    5600 KUNA ZARADA U SAMO MJESEC DANA! 16/21 POGOĐENIH LISTIĆA U SAMO 2 CIKLUSA. drugi tek traje. Svratite i uvjerite se u najbolji kladioničarski tim na blogeru. ANALIZE, PAROVI, PREPORUKE ULAGANJA, KLADIONICE, ZARADA -SVE NA JEDNOM MJESTU! alphabet365 . bloger . hr (spojeno)

  • badrix 31.01.2011.

    @buffon boy samo ti sanjaj i dalje...! cudno, nemas vise 10 000 pluseva kao nekada.. opala ti drasticno popularnost!

  • asemm 31.01.2011.

    ma to je turčin

Komentiraj...
Vidi sve komentare