To je to što me zanima!

Trener PSG-a o zvižducima na račun Messija i Neymara: Svi smo ih zaslužili, ne samo oni

Zvižduci tribina pariškog stadiona dakako nisu bili usmjereni na predstavu u toj utakmici, već na uzvrat osmine finala Lige prvaka u kojem je PSG tri od četiri poluvremena bio bolji od Reala, ali je svejedno ispao
Vidi originalni članak

Lionela Messija i Neymara izviždale su tribine Parka Prinčeva tijekom svakog kontakta s loptom na utakmici PSG-a i Bordeauxa (3-0), a Brazilac nije pošteđen niti nakon postignutog gola.

Sve je to zasmetalo argentinskog trenera Mauricija Pochettina, koji je stao u obranu svojih igrača i koji tvrdi da dvojac to nije zaslužio, već da je PSG zakazao kao kolektiv.

PIŠU ŠPANJOLCI Messi se želi vratiti u Barcu! Njegov otac kontaktirao čelnike

- Mislim da to nije pošteno. Svi smo zaslužili da se navijači ljute na nas, ne samo Neymar i Messi. Riječ je o nogometnim velikanima i njihova veličina se mora poštovati - rekao je trener Parižana.

Zvižduci tribina pariškog stadiona dakako nisu bili usmjereni na predstavu u toj utakmici, već na uzvrat osmine finala Lige prvaka u kojem je PSG tri od četiri poluvremena bio bolji od Reala, ali je svejedno ispao. Pošteđen je bio jedino Kylian Mbappé, najbolji igrač PSG-a, koji će od ljeta najvjerojatnije preseliti na Santiago Bernabeu.

NASLOVNICA MARCE Završena saga oko transfera Mbappéa u Real: Za potpis će dobiti između 60 i 80 mil. eura

- Situacija nije dobra, ali razumijemo frustraciju navijača. Cilj do kraja sezone je osvojiti titulu - ispalio je Pochettino.

Taj zadatak barem neće biti teško odraditi. Parižani uoči posljednjih osam kola imaju 15 bodova više od prvih pratitelja Marseillea i Nice.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zukizuki 14.03.2022.

    Ma nemoj. Naravno da je najveća krivica za ovim najplaćenijima i glavnim igračima

  • sanlorenzo2 14.03.2022.

    a ponajviše var soba

  • mqxi 14.03.2022.

    lova I samo lova

Komentiraj...
Vidi sve komentare