To je to što me zanima!

Trener Raya: Sramota, ponizili su nas, sucu želim sretan Božić

Dugo nisam vidio nešto tako sramotno. Ovo nikako ne ide u prilog ni Realu niti španjolskom nogometu. Osjećamo se poniženo i zlostavljano, rekao je Paco Jemez
Vidi originalni članak

Real Madrid potopio je Rayo Vallecano na Santiago Bernabeuu 10-2 u sklopu 16. kola španjolske Primere. Luka Modrić i Mateo Kovačić su asistirali, a utakmicu je prelomila sudačka glupost. Prvo je glavni sudac Iglesias opravdano dao crveni karton Titu nakon grubog starta na Kroosu (pri vodstvu Raya Vallecana 2-1), a zatim i neopravdano drugi žuti Baeni .

Glavni sudac je pogriješio prilikom "remplanja" u šesnaestercu Raya, a to je bio trenutak, koji je preokrenuo utakmicu.

- Dugo nisam vidio nešto tako čudno i sramotno. Ovo nikako ne ide u prilog niti Realu niti španjolskom nogometu. Izgubili smo kredibilitet, svi smo izgubili. Osjećamo se poniženo i zlostavljano - rekao je trener Raya Vallecana Paco Jemez pa dodao:

- Prva reakcija je bila da podržim igrače koji su se jako trudili. Želio sam ih utješiti jer su pregaženi. Ne mogu biti jasniji, to je bilo sramotno. A sucu želim sretan Božić - sarkastično je zaključio Paco Jemez.

Trener Reala Rafael Benitez nije imao komentara.

- Utakmica je imala tri faze. Posljednja je kada se moja momčad nametnula, prije svega zbog brojčane nadmoći. No neću propitkivati sučeve odluke - rekao je Benitez.

Zbog sudačkih odluka cijeli Santiago Bernabeu je zviždao.

- Nisam čuo zvižduke. Ronaldove geste? Uvijek ponavljamo i pričamo o istim stvarima - zaključio je strateg Reala.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Jat Masin 21.12.2015.

    Sinoc je nogomet u reziji suca i real ponovo u madridu dozivio samarcinu. Pitanje je zar nitko ne moze zaustaviti ovo izivljavanje u reziji reala i sudackog saveza spanjolske koje traje 60 godina ? Jednostavno sramotno,jadno i odvratno. Sve su to lijepi epiteti koji se vezu za real madrid protiv kojeg su u proslosti i gluhonijemi igraci znali propricat kako bi im sudac pokazao crveni zbog niceg drugog nego prigovora u trenucima kada je real bio na koljenima. Sjetite se cakira i kako je podigao real iz cistog knock outa i tesko ostetio united na njegovom terenu cak...

  • strmi007 21.12.2015.

    Hala Madrid

  • zokinjo 21.12.2015.

    Gledao sam utakmicu, a zvižduci su bili enormni, gluh bi ih čuo, pametnome dosta, navijači Reala dobro razumiju nogomet

Komentiraj...
Vidi sve komentare