To je to što me zanima!

Trener Seville šokirao: Imam leukemiju, ali ostajem na klupi

To neće utjecati na moj rad. Nastavit ću sa životom kao i do sada. Ne primam nikakvu terapiju. Želim uživati u poslu. Želim uživati u prilici koju su mi pružili predsjednik i uprava, kaže Caparros
Vidi originalni članak

Sevilla je u 31. kolu Primere slavila protiv Valladolida 2-0, no trener andaluzijske momčadi Joaquin Caparros preuzeo je svu pozornost nakon utakmice. I to s tužnim vijestima - objavio je da ima leukemiju! Ipak, s klupe još ne ide...

- To neće utjecati na moj rad. Nastavit ću sa životom kao i do sada. Ne primam nikakvu terapiju. Želim uživati u poslu. Želim uživati u prilici koju su mi pružili predsjednik i uprava. Odlučniji sam nego ikad prije. Ne želim više pričati o ovome, ali želio sam da svi ovo znaju, ali i da ostanu mirni - rekao je 63-godišnji Caparros, koji boluje od kronične leukemije.

Kronična leukemija najčešće pogađa ljude srednjih godina ili starije dobi, a napredovanje te bolesti uglavnom je prilično sporo.

A ovo je druga sezona zaredom u kojoj je Sevillinom treneru dijagnosticiran rak. Prije godinu i pol Eduardo Berizzo je priznao to igračima pri zaostatku 3-0 na poluvremenu protiv Liverpoola u Ligi prvaka, a igrači su nakon toga izjednačili na 3-3. 

Ipak, Berizzo je ubrzo dobio otkaz nakon što je operirao rak prostate. Caparros je i ranije trenirao Sevillu, i to čak tri puta. Pet godina početkom stoljeća, i u dvije vatrogasne misije proteklih sezona.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sena2 08.04.2019.

    Nedaj Boze nikom na svijetu ove opake bolesti,nadam se da ce covjek pronaci snage i volje da pobjedi ovo zlo!Puna podrska u najvecoj utakmici zivota,kao i svim muskarcima,zenama a narocito djeci koji se bore sa ovim zlom!

  • NIKE 07.04.2019.

    Na poluvremenu im rekao o teškoj bolesti a igrači izjednačili na terenu velik rezultat. Motivacija zna biti nevjerojatna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare