To je to što me zanima!

Trener Southamptona: Bit ću iskren. Razočarao sam igrače

Na ekipi se ne vidi moj trenerski potpis koji je do sada trebao biti vidljiv. Doveden sam da bih napravio određene stvari, ali ih još ne vidim. Previše sam povlađivao okolnostima, rekao je Nathan Jones
Vidi originalni članak

Prilagodba Mislava Oršića (30) u Premier ligi ne ide glatko. Bivši igrač Dinama došao je u najzahtjevniju ligu svijeta i očekivanja su visoka. 

Oršić je u Southampton došao za više od šest milijuna eura, a do sad je hrvatski reprezentativac dobio samo šest minuta u Premier ligi. Trener Nathan Jones zato ga je u petak poslao u B momčad kluba kako bi dobio minutažu. 

ĆALETA-CAR I ORŠIĆ Trener Southamptona objasnio zašto su Hrvati u 'B momčadi'

Southampton je na dnu Premier lige s 15 bodova. Jones nije zadovoljan igrama i preuzima odgovornost za loše rezultate.

ZAGONETNA PORUKA Oršića je zasmetalo jer ne igra: 'Ne možete me povrijediti...'

- Na prijašnjim poslovima sam dobio puno nagrada, bio sam proglašen trenerom godine i moje ekipe su po mnogim statističkim parametrima bile u engleskom i europskom vrhu. Probao sam navijačima dati što žele. Pokušao sam igračima dati sustav koji im odgovara, ali on ne odgovara meni kao treneru. Nije u skladu s razlozima mog dovođenja - rekao je Jones.

- Na ekipi se ne vidi moj trenerski potpis koji je do sada trebao biti vidljiv. Doveden sam da bih napravio određene stvari, ali ih još ne vidim. Previše sam povlađivao okolnostima, pokušao koristiti ono što imam. Želim biti potpuno iskren, iznevjerio sam igrače. U svakom klubu do sada sam inzistirao na visokim standardima i sam davao primjer. Ovdje sam se možda ustručavao jer je ovo Premier liga i igrači su zvijezde, ali više neću.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmanova 06.02.2023.

    taraba je govorio da Orsic nema snage za pocet od 1'.a ti nemas snage uopce za biti trener.

  • no sleep 06.02.2023.

    Orsic je jedna velika prevara

  • Xyster 06.02.2023.

    Taj let najkasnije nakon utakmice sa Wolvsima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare