To je to što me zanima!

Trener 'svetaca' predstavio Oršića: On je ozbiljna prijetnja!

Siguran sam da će svatko tko je pratio njegov napredak ili vidio što je postigao na Svjetskom prvenstvu shvatiti njegov talent, nahvalio je Oršića njegov novi trener
Vidi originalni članak

Tresu se engleski klubovi, pogotovo londonski jer Mislav Oršić stiže u Premiership! Napadač 'vatrenih' od danas je i službeno novi igrač Southamptona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Sveci' su na začelju lige i očajnički trebaju igrača koji će isporučiti golove. A ima li na tržištu igrača tog kalibra po tako niskoj cijeni? Vjerojatno ne. Svjestan je toga i novi Oršićev trener Nathan Jones.

MILJENIK NAVIJAČA Oršić ispunio san: Evo kojim se riječima oprostio od Dinama HUMANITARNE UTAKMICE BBB i legende Dinama: Dođite u Sisak i pomozite obitelji Šimić da se vrate u svoj topli dom...

- Mislav je značajan dodatak našoj momčadi i drago mi je što smo ga uspjeli tako brzo dovesti - kazao je Velšanin pa nastavio:

- On je ozbiljna napadačka prijetnja i siguran sam da će svatko tko je pratio njegov napredak ili vidio što je postigao na Svjetskom prvenstvu shvatiti njegov talent. Uzbuđeni smo što je ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO: IZA KULISA FNC-A U SISKU

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MarkoDDR35$ 06.01.2023.

    di je plivaja

  • JajaTure 06.01.2023.

    Brzo ce pravi drustvo Caleti na klupi

  • krampek 06.01.2023.

    sveci,ajde neserrite

Komentiraj...
Vidi sve komentare