To je to što me zanima!

Trener poludio: Ona ima samo 17 godina, prestanite joj pisati!

Ona nema 20 godina, već 17. Oni koji joj ostavljaju neumjesne komentare imat će problema sa mnom, rekao je trener Cruz Azula, dok Nadia za to vrijeme stavlja fotke u bikiniju, toplesu...
Vidi originalni članak

Francisco Jemez Martin poznatiji pod imenom Paco, bivši je španjolski nogometaš, danas trener meksičkog Cruz Azula. No Paco u zadnje vrijeme manje pazi na pripremu i analizu suparnika u prvenstvu, a više na svoju 17-godišnji kćer.

Marca piše kako je Paco poludio na komentare kraj fotografija koje postavlja njegova kći Nadia, koju samo na Instagramu prati više od 100.000 ljudi.

- Ona nema 20 godina, već 17. Dakle, nije još punoljetna. Oni koji joj ostavljaju neumjesne komentare ispod fotografija imat će problema sa mnom - rekao je Paco Jemez, dok Nadia za to vrijeme stavlja fotke u bikiniju, toplesu...

Ti koji ostavljaju neprimjerene komentare moraju biti oprezni jer obitelj mi je sve. Ako treba, iću ću i na sud. Neka me se dobro paze - dodao je Španjolac.

Jemez koji ima 21 nastup za Španjolsku trenira Cruz Azul od studenog ove godine. No već je na startu imao problema s Meksikancima. Novinar ga je pitao zašto ne želi navijačima obećati da ide po naslov, a on je odgovorio.

- Pa nisam ja neki budalaš! Zašto bih obećavao nešto za što ne znam hoću li moći ispuniti? Došao sam ovdje dugoročno - rekao je 47-godišnji trener.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Boki8 21.12.2016.

    Sigurno se bacila mala na mamu a mama se udala za tatu zato sto je bio nogometas. I sad mala ide maminim putem. Mala straca vidi se iz aviona.

  • Joker123 20.12.2016.

    Mala je prosla dosta klubova i muskaraca po slikama,ako mu smeta neka joj zabrani da objavljuje neprimjerene slike za maloljetnicu

  • jorginho 20.12.2016.

    Treniraš klub(doduše lijevi)a nisi znao "istrenirat",odgojit vlastitu kći.Pa kako taj klub stoji onda u toj meksičkoj lizi gastarbajteru?ček..

Komentiraj...
Vidi sve komentare