To je to što me zanima!

Trener Varaždina otkrio sjajne vijesti: Karcinom se povukao, uskoro se vraćam nogometu!

Cijela Hrvatska bila je uz njega, Poljud ga pozdravio ovacijama i podržao u borbi protiv bolesti, a sada je, nakon četiri mjeseca borbe, otkrio kako se karcinom povukao
Vidi originalni članak

Početkom studenog prošle godine doznao je vijest koja ga je šokirala. Treneru Varaždina Mariju Kovačeviću (48) dijagnosticirali su karcinom u predjelu pluća, ali je nastavio voditi varaždinskog prvoligaša. Ipak, početkom prosinca odlučio se posvetiti samo jednoj utakmici i to onoj najtežoj. Životnoj.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijela Hrvatska bila je uz njega, Poljud ga pozdravio ovacijama i podržao u borbi protiv bolesti, a sada je, nakon četiri mjeseca borbe, otkrio kako se karcinom povukao! Veliki borac Mario Kovačević će se tako uskoro vratiti u svoj najdraži ured, na klupu Varaždina.

- Prije dva dana sam bio na kontroli, doktori su rekli da je sve dobro, ide onako kako treba. Karcinom se povukao, čak je iznenađujuće dobro, makar sam ja vjerovao da će biti tako od prvog dana. Od svega je bilo najvažnije da sam došao na vrijeme, da smo otkrili na vrijeme. Doktori su odradili svoje vrhunski, a zadnje snimke su pokazale da sam čist, kako bi se reklo - rekao je Kovačević za Dnevnik Nove TV.

Prisjetio se trenutaka kada je saznao dijagnozu. U tome trenutku nije mogao sakriti emocije. 

- Znao sam što je karcinom pluća, samo sam jednom otvorio i nisam više htio čitati. Onda sam opet pomislio, dobro, djeca su već velika, ali nisam htio negativno razmišljati. Znao sam da će biti dobro

Podrška javnosti, utakmica na Poljudu, cijeli stadion na nogama. Utakmica koja se pamti. 

- I sad mi trnci prođu. Ne znam je li itko takvu podršku doživio. Hvala svima od srca, svakome čovjeku koji mi je dao podršku. To mi je puno pomoglo da ovako bude.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PlaviKAJ 30.03.2024.

    Fenomenalna vijest! Bog će uvijek svakom dati,samo treba vjerovati 💙

  • škorpion1980 30.03.2024.

    Za ovakve vijesti ni 15 komentara.

  • pegla4 30.03.2024.

    Lijepe vijesti 👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare