To je to što me zanima!

Trenersko otkriće SP-a odbilo bogate Nijemce: Želim na vrh

Na Svjetskom prvenstvu rekao sam da ćemo jednog dana biti na vrhu. Ne bilo u redu da poslije tih riječi napustim reprezentaciju, rekao je Christian Berge te tako odbacio bilo kakvu ponudu Flensburga
Vidi originalni članak

Iako se još za vrijeme Svjetskog prvenstva u Francuskoj pričalo da je Christian Berge praktički već sve dogovorio s Flensburgom, norveški izbornik ništa još nije potpisao, a sada znamo da niti neće tako skoro. Njemački bogataši dobili su - odbijenicu.

- Na Svjetskom prvenstvu rekao sam da ćemo jednog dana biti na vrhu. Ne bilo u redu da poslije tih riječi napustim reprezentaciju - iskren je Berge.

Bivši rukometaš Flensburga mladu norvešku reprezentaciju doveo je do njihova najvećeg uspjeha u povijesti, finala Svjetskog prvenstva. Iako su u borbi za zlato izgubili od nepobjedivih Francuza, Norvežani su oduševili rukometni svijet, a Berge je postao jako tražen. Najuporniji je bio Flensburg kojeg napušta Ljubo Vranješ i odlazi na klupu Veszprema i reprezentacije Mađarske.

- Sretan sam u Elverumu, moja obitelj je tu i želim biti uz njih.

A kad je tako, nije teško ni odbiti svoj bivši klub prepun love i rukometnih zvijezda. Pogotovo kad gradite tako dobru momčad pred kojom je sjajna budućnost.

- Uh, pogledajte samo kakvu mladu i talentiranu momčad imam. Radimo nešto doista veliko ovdje. Oduševljen sam Johannessenom, Redom i Tangenom s obzirom da je to bilo njihovo prvo veliko natjecanje. Naravno, da ne spominjem našeg golmana Thorbjorna Bergeruda - rekao je Berge pa najavio nešto što bi moglo zabrinuti rukometne sile u budućnosti:

- Zamislite kako ćemo biti dobri nakon što skupimo još malo iskustva i zajedničkih treninga.

Da, zamislite, jer ova generacija Norveške tek je pokazala dio svog nevjerojatnog talenta.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Karamazov 09.02.2017.

    i evo opet znalci s 24sata (novinari i komentatori) glume znalce, a ukupno pogledaju 3 utakmice godisnje...po cemu je on otkrice, a babic najveca neznalica SPa (po vama)??? radi sedmerca??? pa norvezani imaju malo bolji igracki kadar nego mi (radi uigranosti), a prolaz im ovisio o ruletu sedmerca i taj sedmerac je odredio da je babic neznalica, a berge otkrice ahhahahahaha takoder samo neznalici berge moze bit otkrice jer on je i prije SPa imao odlicne uspjehe, samo treba pogledat vise od 3 utakmice godisnje da bi se to znalo... ugl smijesni ste svi redom, berge je odlican trener bio i prije SPa, a babic je napravio fantastican uspjeh na SPu, samo cekam kad ce nasi znalci pocet solit pamet amerima u vezi baseballa i am.nogometa, ipak su i za to rodeni, posebno kad pogledaju utakmicu super bowla

  • Jakov Marendić 09.02.2017.

    A Goluza ,Cervar i Babic slobodni i oni traze Norvezana....

Komentiraj...
Vidi sve komentare