To je to što me zanima!

Tresla se brda... IO Dinama neće raspravljati o Šimićevu otkazu?

Unatoč blamaži u Prištini, nakon dogovora klupskog vrha neće biti odlazaka u Maksimiru. Izvršni odbor u novom sastavu sastaje se u utorak
Vidi originalni članak

U Maksimiru će se u utorak prvi put sastati novi izvršni odbor Dinama. Prije koji dan činilo se da bi to mogla biti sjednica na kojoj će iz Maksimira odletjeti Dario Šimić, član uprave zadužen za sportsku politiku, nakon ispadanja u Konferencijsku ligu, slabog ulaska u prvenstvo i debakla u Prištini.

Ipak, čini se kako će bivši hrvatski reprezentativac preživjeti i utorak, kako će ostati na poziciji i u idućim tjednima i mjesecima.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo - Istra 3-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Mirko Barišić, Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Damir Najmenik, Ivan Nauković, Milivoj Novak, Dubravko Skender, Ante Todorić, Heinz Truskaller, Janko Gogolja i Dragutin Kamenski raspravljat će o aktualnim temama u klubu, a ima ih napretek.

Prije svega, na dnevnom redu bit će dosadašnji rezultatima, predstojećem zimskom prijelaznom roku, gdje se očekuju kvaliteniji igrači nego ovog ljeta, ali ne bi trebao raspravljati o odlasku Darija Šimića.

Nakon nekoliko prospavanih noći, praktički ponuđene ostavke Sergeja Jakirovića, kojemu su u upravi odmah poručili kako vjeruju u njega i kako žele da ostane, a onda i nakon nedjeljne pobjede nad Istrom uz nekoliko promjena u sastavu bura se smirila u Maksimirskoj 128.

Poslovično medijima nedostupan Šimić čak se u međuvremenu oglasio u intervjuu za Jutarnji i poručio kako po njemu trebaju lupati ako je to za Dinamovu dobrobit, a loš prijelazni rok argumentirao odgovornim raspolaganjem nad novcem i visokim zahtjevima drugih klubova u HNL-u oko odštete za moguće transfere.

Članovi izvršnog odbora i predsjednik Barišić vjeruju u aktualnog člana uprave pa će Šimić i na zimu kreirati sportsku politiku Dinama. Naravno, ako u međuvremenu ne dođe do nove rezultatske krize.

"Modri" praktički nemaju pravo na kiks, love zaostatak za Rijekom i Hajdukom u prvenstvu, a u Europi bi neprolazak skupine bio težak podbačaj.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 10.10.2023.

    Djeluje mi kao da ide odgovarati kemiju na ploču recimo a pojma nema o istoj.

  • PUN KO BROD 10.10.2023.

    ekipa koja je uništila Dinamo, BBB ih podržali, uživajte zajedno. Bilo mi je u prvom momentu žao onih u Grčkoj, ali mi ih više nije žao, trebali su svi sa Sjevera ići u Grčku i ostati tamo

  • kajzanavek 09.10.2023.

    Dinamo u privatizaciju, sve drugo je loše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare